Toppscorer Champions League

14 ganger pengene på Haaland og Manchester City

Tirsdag gjester Manchester City Santiago Bernabeu i første semifinale mot Real Madrid. Med unntak av en skade på Nathan Ake stiller Manchester City fulltallig. Før kampen er det gjestene som er favoritter, og et spill på de lyseblå fra Manchester gir i skrivende stund 2.28 i odds hos Comeon. 

Om du har troa på Haaland og City mot Real Madrid, kan du få mye for pengene med Comeons innskuddsbonus. Hos Comeon får du 500% oddsbonus. Setter du inn 100 kroner får du sette spill for hele 600 kroner! 

Med et innskudd på 100 kroner, og en innsats på 600kr på Manchester City, vil det gi 1400kr i utbetaling. Nærmere 14 ganger det opprinnelige innskuddet!

Få tilbudet: Sett inn 100 kroner, få 500 kroner å spille for

Vi anbefaler å fordele innsatsen på flere forskjellige spill, i stedet for å satse alt på en kamp. Det vil gi større sjanser for å sitte igjen med gevinst, i tillegg til at man lettere kan oppnå vilkår for omsetningskrav.

Her er det du trenger å vite om denne fantastiske kampanjen:

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt! Bare registrer deg hos vår anbefalte bookmaker og gjør ditt første innskudd på 100 kroner. Du vil umiddelbart motta en 500% bonus, som gir deg totalt 600 kroner å spille for. Dette gir deg en unik mulighet til å satse stort og sikre enorme gevinster.

Hvorfor velge en 500% oddsbonus?

En slik generøs bonus gir deg en betydelig fordel når du spiller. Med mer penger å satse på favorittlagene dine, øker du sjansene for å vinne stort. Dette er en fantastisk mulighet for både erfarne oddsspillere og nybegynnere som ønsker å prøve lykken.

Er det trygt og pålitelig?

Absolutt! Vi samarbeider kun med pålitelige og lisensierte bookmakere som garanterer sikkerheten til spillerne. Du kan være trygg på at dine personlige og finansielle opplysninger er beskyttet, og at alle spill foregår på en rettferdig og transparent måte.

Hva kan jeg satse på?

Du har muligheten til å satse på et bredt utvalg av idretter og arrangementer. Fotball, tennis, basketball, ishockey, og mye mer – du kan satse på alt fra lokale ligaer til internasjonale mesterskap.

Hvor lang tid har jeg på å benytte bonusen?

Vær oppmerksom på at denne kampanjen kan være tidsbegrenset, så ikke nøl med å registrere deg og benytte deg av denne fantastiske 500% oddsbonusen. Husk også å sjekke omsetningskravene for bonusen før du begynner å spille.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten! Registrer deg i dag, sett inn 100 kroner og spill for hele 600 kroner. La denne sjenerøse 500% oddsbonusen hjelpe deg med å nå nye høyder og vinne stort på favorittlagene dine. Lykke til!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds