Chelsea får ikke solgt billetter – ber om å spille for tomme tribuner

Chelsea har bedt om at FA-cup-kampen mot Middlesbrough spilles for tomme tribuner.

Det skriver klubben i en pressemelding tirsdag.

Forrige uke ble det kjent at Chelsea-eier Roman Abramovich fikk fryst alle sine midler av de britiske myndighetene, grunnet hans forhold med Russlands president Vladimir Putin. Som en konsekvens av dette ble det ilagt sanksjoner hos Chelsea. En av sanksjonene er at klubben ikke får lov å selge billetter til kamper.

Explained: What British government's sanctions on Roman Abramovich mean for Chelsea football club, Sports News | wionews.com

I en pressemelding i dag skriver klubben at de ber FA om at kampen spilles bak lukkede dører: «Vi må svært motvillig be FA-styret om at kampen spilles bak lukkede dører for å bevare den sportslige integriteten.”

«Chelsea forstår at det vil ha stor innvirkning på Middlesbrough og deres supportere, i tillegg til våre egne fans som allerede har kjøpt et begrenset antall billetter før sanksjonene ble iverksatt, men vi mener dette er den mest rettferdige måten å gjøre dette på i lys av den nåværende situasjonen», skriver klubben videre.

 

 

– Kan ikke signere nye spillere

Andre sanksjoner ilagt er blant annet at klubben ikke kan signere nye spillere eller ansatte. Chelsea får ikke lov til å selge supporterutstyr og kan maksimalt bruke drøyt 200 000 kroner på reiser til bortekamper.

Chelsea ligger på 3. plass i Premier League.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds