2(!) wildcards før runde 23 – dette gjør ekspertene nå

Det går hardt for seg i fantasy-redaksjonen om dagen. Forrige runde klemte samtlige til med trippel-kaptein, og denne runden er det wildacardet som står for tur for to managere. Blir det double gameweek galore? Eller to wildcard og en gravferd? Her er i alle fall de ferskeste endringene på hvert av lagene:

Øyvind

Undertegnede har dunket til med et wildcard. Det kan virke som en spontan avgjørelse, men jeg har vært sikker helt siden vi fikk bekreftet dobbelrunde på Arsenal og Man City. Lagene som tidligere var representert ved kun Haaland, Martinelli og White, har nå 6 medlemmer. (Haaland, KDB, Aké, Saka, Ødegaard og Gabriel). Arsenal har dobbelrunde også i DGW25, så jeg prøver å utnytte dette til det fulle. Faktisk er Rashford, Haaland, Trippier og Kepa de eneste som har fått bli siden forrige runde.

2(!) wildcards før runde 23 - dette gjør ekspertene nå

Harry Kane får også komme tilbake i varmen etter å ha straffet meg hardt i perioden GW 17-22, noe som åpenbart betyr at det blir en del budsjettvalg ellers på banen. Everton-dobbelen Tarkowski og Pickford, Max Kilman fra Wolves, den stadig mer populære Mitoma, og stjerneskuddet Gnonto, er alle med i troppen. (Det skal nevnes at jeg har brent meg greit på Everton før, men jeg skal ikke ha på meg å ha lært en dritt av det.)

Som nevnt i en tidligere artikkel anser jeg det som viktig å planlegge fremover hvis man skal spille wildcardet sitt allerede nå, så jeg har allerede nå inkludert 7 spillere som har kamp i BGW28, en runde som mange kan slite med å navigere uten wildcard eller free hit.

Jeg er klar over at Liverpool har dobbelrunde i runde 25, men for meg blir det litt “wait and see” mtp den horrible formen de har vist i det siste.

Kapteinsvalget er av det trygge slaget. Per nå ser jeg lite vits i å risikere ranken min på å cappe noen andre enn Haaland.

Iver

Iver har også aktivert wildcardet sitt denne uka, men velger å gå en litt annen retning. Han har allerede sett seg ut DGW25 som en nøkkelrunde, og gambler hardt på at Klopps menn skal snu skuta allerede i rivaloppgjøret mot Everton. Det er ikke akkurat mange i samme båt hvis det skulle gå skeis, men det har aldri skremt Iver på noen som helst måte. Differential picks er som kokain for den unge sunnmøringen.

Da kommer det kanskje heller ikke som noen overraskelse at Iver ser muligheten for å cappe noen andre enn Haaland denne helga. Om det blir Kevin De Bruyne eller en av Arsenal-gutta gjenstår å se, men undertegnede anser det som lite sannsynlig at det blir Haaland.

Mer detaljert info om Iver sitt wildcard-lag kan du finne her.

2(!) wildcards før runde 23 - dette gjør ekspertene nå

Ole Kevin

Som vanlig er Ole Kevin den eneste som forholder seg relativt rolig i båten. Han gjør ett enkelt bytte, og det er Gabriel inn for Luke Shaw.

Laget hans ser likevel meget pent ut, både mtp den kommende dobbelrunden og rundene etterpå. At han ikke lar seg affisere av at Man City har dobbelrunde kan fort være klokt, for det er vanskelig å finne City-spillere som “garantert” starter begge kamper.

Det blir Haaland som kaptein for Ole Kevin også. Ingenting ekstraordinært der altså.

2(!) wildcards før runde 23 - dette gjør ekspertene nå

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds