30 ganger pengene på Real Madrid

Man bør normalt være forsiktige med å avskrive Real Madrid når det kommer til sluttspillet i Champions League. Manchester City ser uslåelige ut om dagen, og dominerte delvis i det motsatte oppgjøret på santiago bernabeu. Likevel sitter man med en følelse av at Real Madrid har x-faktoren som trengs for å slå ut Pep Guardiolas maskineri.

Manchester City-seier får man til rundt 1,60 i odds, mens man i skrivende stund får hele 5,30 i odds på Real Madrid.

Kombinerer man et spill på Real Madrid med velkomstbonusen hos comeon – sett inn 100 kroner, spill for 600 kroner, gir det mer enn 30 ganger pengene på det opprinnelige innskuddet. 

Gjør innskudd og få bonusen her

Manchester City er klar favoritt, men Real Madrid kan overraske

Mange husker nok fortsatt fjorårets semifinale, hvor City vant 4-3 i Manchester og ledet 1-0 i Madrid til det 90. spilleminuttet. To mål fra Rodrygo på overtid sørget for ekstraomganger, der Benzema avgjorde kampen til fordel for Real Madrid. Noen uker senere var det Real Madrid som sto igjen som vinnere av Champions League.

I følge bookmakerne er Manchester City klar favoritt til å vinne 17-mai-kampen hjemme på Etihad, men kampen kan fort bli langt jevnere enn det oddsen gir inntrykk av. Forrige uke var det Manchester City som hadde overtaket i 1. omgang. Likevel gikk laget til pause uten scoring og med ett baklengs. Etter hvilen var rollene snudd og Real Madrid tok grep om kampen, men Manchester City utlignet,. Totalt sett var resultatet “rettferdig”.

Skal det gå veien for Real Madrid må først og fremst Erling Braut Haaland stoppes. Vi håper på norsk jubel i Champions League på 17.mai, men tror det blir et uhyre spennende oppgjør på Etihad!

Sett ditt spill på kampen her

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds