96% satser pengene sine på United-tap

 

“Tipp resultat på kampen” – en med riktig svar vinner draktkode verdt 1000 kroner

96% satser penger på nytt Solskjærtap

Liverpool har aldri vært større favoritter enn når de gjester Manchester Uniteds drømmeteater, og gir kun 1.75 som best på oddslisten.
Likevel satser utrolig nok 96 prosent av oddstipperne på borteseier.Spilleselskapet Coolbet.com er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad og er eneste selskap i verden som opererer med offentlige omsetningstall.
Den viser i skrivende stund at 96% tror på Liverpoolseier, mens fattige tre prosent tror på hjemmeseier.
– Jeg kan aldri huske å ha sett noe tilsvarende. Det har aldri vært en større favoritt i møtene mellom disse to lagene, og det er ikke så rart. Liverpool er feilfrie etter åtte serierunder med full pott og i knallform og få problemer. Manchester United har skader i massevis, formsvikt og det lukter krise lang vei. Alt tyder på borteseier i den største fotballkampen for året for norske fotballfans, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

image.png

 

I skrivende stund får du 1.75 på borteseier hos Coolbet, 1.73 hos Norsk Tipping og 1.71 hos Betsson.

Uavgjort er best hos Betsafe med 4.30, der Coolbert har 4.25 og Unibet 4.15.
Hjemmeseier varierer fra 4 til 4.90 i odds.

Spørsmålet er om Ole Gunnar Solskjær overlever nok et tap. Historien forteller at sist Manchester United tapte mot Liverpool, så ble manageren Josê Mourinho sparket.
Fører et nytt Liverpooltap for de røde djevlene til en ny sparking eller brytes Liverpools trend uten poengtap.

En trend må ryke.
Liverpool har ikke poengtap, men Jürgen Klopp har ikke vunnet med Liverpool på Old Trafford tidligere. Hvilken statistikk er historie søndag kveld?


Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds