Giroud ferdig i Chelsea – klar for AC Milan

Olivier Giroud forlater England og Premier League etter åtte sesonger. I Italia skal han bli lagkamerat med en nordmann og en svenske.

Den nybakte Champions League-vinneren er offisielt klar for AC Milan. Dette ble bekreftet av klubben selv på lørdag.

Olivier Giroud gikk gradene gjennom Grenoble før han for alvor fikk tillit i Montpellier. I 2011/2012 sesongen vant han Ligue 1, noe som fikk Arsenal til å fatte sin interesse for spissen.

I Arsenal ble det 105 mål på 253 kamper. Og sølvtøy ble det. I sine fem sesonger i Arsenal vant Giroud 3 FA Cup titler og 3 Community Shields.

Olivier Giroud ankom fra Arsenal til Chelsea i Januar 2018, på jakt etter mer spilletid. Spilletiden ble kanskje ikke det hovedmannen selv hadde sett for seg, men jaggu om han grep sjansen med begge hender.

I løpet av 2017-2018-sesongen vant han FA cupen under Antonio Conte. Det samme året ble han verdensmester med Frankrike.

I 2018/2019-sesongen ble han toppscorer for Chelsea i Europaligaen, med sine 11 mål. Chelsea gikk helt til topps – hvor hovedmannen selv fikset mål og målgivende i finalen. Finalemotstander var gamleklubben Arsenal.

Denne sesongen vant han Europas gjeveste turnering, Champions League, under nyankomne Thomas Tuchel. Dermed kunne Giroud bite i seg enda mer gull.

Selv om kjempen fra Grenoble har spilt andrefiolin i mesteparten av tiden sin i Chelsea, har det ikke vært forgjeves. Peishyllen har han garantert fått ryddet vekk de siste sesongene, for der har det blitt plass til tre ytterligere troféer. 

Franskmannen forlater Chelsea etter snaue tre sesonger. I AC Milan venter nye eventyr – med nummer 9 på ryggen. Det er ventet at Chelsea vil motta i underkant av 25 millioner kroner. Goalgetteren har signert under en toårskontrakt med Rossoneri, hvor Zlatan Ibrahimovic og Jens Petter Hauge også spille

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.