Å tippe en rød startellever er ikke enkelt for tiden

Johan Crujff Arena i Amsterdam er stedet der alle røde supportere har sine øyne rettet onsdag kveld. Da skal Liverpool hevne et bittert nederlag for Nottingham Forest fra hjemlig liga sist lørdag.

Nå er det altså Champions League igjen etter at det har kladdet litt i ligaspillet de siste ukene. Det nederlandske mesterlaget Ajax er laget som venter i den nederlandske hovedstaden, Amsterdam.

Kontroll

Jürgen Klopp (bildet) virker ikke å ha helt kontroll over hvilke konstellasjoner han skal stille med i disse tider. Å plukke hvem som skal spille, er nok en hodepine. Problemet er også alle skadene troppen har slitt med – og det med en tropp som er alt for tynn.

Thiago Alcantara er fortsatt ute og er forhåpentligvis klar til kommende lørdags kamp mot Leeds United.

Darwin Nunez er klar og det er også Alex Oxlaide-Chamberlain og Curtis Jones etter lengre skadeopphold.

Klopp kan ikke bare tenke på at han må stille med det beste laget han kan. Han må også skifte litt, rett og slett for å hvile et mannskap og en tropp som langt fra er stor nok.

Laget

Vi tror Klopp sender følgende spillere ut på onsdag kveld:

Alisson Becker i mål.

Trent Alexander Arnold startet på benken for James Milner sist. Vi tror Trent starter denne gang.

Virgil van Dijk er sikker som banken. Ibrahim Konatè er med til Amsterdam, men det er usikkert om Klopp tar sjansen og starter med han. Mulig han går for Joe Gomez igjen, selv om han spilte en skremmende svak kamp mot Nottingham Forest sist.

Andy Robertson starter på venstreback, men det kan også bli Kostas Tsimikas, som har gjort det godt de gangene han har fått sjansen.

Fabinho var en annen stor skuffelse mot Forest, men det finnes få alternativer på defensiv midtbaneplass. Jordan Henderson kom inn sist. Han vil starte nå. Harvey Elliott kan meget vel bli siste midtbanemann, men det kan også bli Ox, Jones eller Fabio Carvalho.

I angrepet tror vi både Mohamed Salah, Darwin Nunez og Roberto Firmino vil spille. Carvalho kan også være et alternativ lengst framme.

Overgangsvindu

Og bare for å ha nevnt det; det kommende overgangsvinduet er bare drøye to måneder unna. Det virker uunngåelig at det vil komme inn forsterkninger til Liverpool da. Men da kommer et annet problem; Liverpool kjøper ikke spillere for å kjøpe spillere. De rette spillerne må være tilgjengelige. Og i et januarvindu er ofte prisene skrudd høyt i været.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds