Agüero og Messi til PSG? Mbappé til Liverpool?

Den nybakte PSG-manageren Mauricio Pochettino trives godt i byen han før i tiden spilte fotball i selv, i alle fall ut ifra bildene på hans nye Instagram-profil å dømme.

I skrivende stund jobber han med mulige overganger, og vurderer angivelig å gi slipp på Mbappé. Riktignok kommer det med en forutsetning om at hvis han drar, så må to av hans landsmenn signeres som erstatning. Agüero og Messi er de to utvalgte Poch ber om.

Det skal ikke stå på pengene dette overgangsvinduet, og Pochettino har angivelig også Manchester Uniteds Paul Pogba på handlelisten.

Det er hva Mirror melder, som legger til at Liverpool er klubben som skal være Mbappes tenkte nye klubb i Pochettinos hode. Mbappé har kontrakt med PSG i 18 måneder til, men kan bli en av tidenes dyreste signeringer hvis han selges nå i januarvinduet eller til sommeren.

Selv om Liverpool gikk inn i nyåret på toppen av tabellen har Manchester United tatt plassen deres på toppen. Det skal godt gjøres å finne en Scouser som ikke allerede har gjort et stort nummer ut av skadene klubben opplever i Joe Gomez og Virgil Van Dijk.

Ville det vært et ordentlig overgangsvindu om ikke Kalidou Koulibaly, som de siste årene har bevist sin plass i toppsjiktet av verdens beste midtstoppere, ble ryktet til England? 100 millioner pund er fasit på hva som må hostes opp om han skal bytte drakt, skal klubbpresident Aurelio De Laurentiis ha uttalt. Liverpool og Manchester United følger nøye med på utviklingen.

Aston Villa vil signere Ross Barkley permanent. Chelsea skal ha blitt nyfikne på å beholde ham etter å ha sett hvordan engelskmannen herjet sammen med Grealish, Watkins og resten av det spennende Villa-laget som spilte seg inn i de fleste fotballhjerter på starten av sesongen.

Wigan-unggutt Kyle Joseph (19) vekker Premier League-interesse. Tottenham og Sheffield har begge pekt seg ut League One-spilleren som en ønsket overgang om prisen er riktig. Det melder Mirror, som også forteller at første- og andreplass i skotsk toppdivisjon, henholdsvis Rangers og Celtic FC, vil signere ham.

Arsenal har siden forrige sesong latt seg fascinere av Norwich-talent Emiliano Buendia. Den talentfulle midtbanespilleren har vært nevnt som en av Arsenals høyest prioriterte mulige overganger, men møter nå en prislapp på 40 millioner pund. Nettstedet Transfermarkt verdsetter samme spiller til 16 millioner pund, og om en stoler på de så vil jo det å betale 40 millioner pund vært noe å klø seg i skjegget for.

Lyon-talentet Houssem Aouar er fortsatt med i diskusjonen om hvem som blir Arsenals neste Özil, og mens akkurat hvem det blir er usikkert virker det som kompani Arteta i alle fall er ute og kikker etter muligheter.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds