Aké på medisinsk sjekk i Manchester

I følge Sky Sports skal Bournemouth ha godtatt Manchester Citys bud på omkring 40 millioner pund.

Nathan Aké har vært en av Bournemouths mest ettertraktede spillere i lang tid. Nå skal han være på plass i Manchester for å gjennomføre en medisinsk sjekk.

I følge Sky Sports skal Bournemouth ha godtatt Manchester Citys bud på omkring 40 millioner pund. Videre skriver Sky Sports at de forventer at overgangen offentliggjøres innen dee neste 24 timene.

Det betyr at Nathan Aké blir Pep Guardiola og Manchester Citys andre signering denne sommeren.

I går bekreftet Manchester City at Ferran Torres har signert en femårs-avtale med klubben.

Manchester City måtte punge ut mellom 20 og 25 millioner pund for den 20 år gamle  vingen. Ferran Torres spilte 44 kamper, og scoret 6 mål for Valencia forrige sesong.

Chelsea hadde førsterett på Aké

Ake gikk til Bournemouth fra Chelsea for £20 millioner i 2017. Noe som også var klubbrekord på overgangsmarkedet for Bournemouth. Siden den gang har det ofte blitt diskutert om Chelsea burde ha solgt stoppertalentet, og om mulighetene for en retur til Stamford Bridge.

Det ser det imidlertid ikke ut til å bli noe av nå, selv om Chelsea faktisk har en tilbakekjøps-klausul på stopperen. I følge Sky skal grunnen være at Lampard ikke er interessert i Aké.

Ake spilte 29 kamper for Bournemouth forrige sesong.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.