Alle resterende kamper blir sendt på TV

17.juni spiller Manchester mot Arsenal, og Tv2 markerer at Premier League er tilbake med å sende kampen direkte på hovedkanalen TV2. 

 

Om drøye to uker spiller Manchester mot Arsenal. Tv2 markerer at Premier League er tilbake med å sende kampen direkte på hovedkanalen – TV2. Alle 92 gjenstående kamper blir sendt direkte på Tv2 sine kanaler og Tv2 sumo.

Sportsredaktør i Tv2 kommenterte de gode nyhetene tidligere i dag:

– For å markere at Premier League endelig er tilbake sender vi storkampen Manchester City mot Arsenal på hovedkanalen TV 2 og TV 2 Sumo 17. juni. Det blir et heftig comeback. Så går det slag i slag med kamper spredt ut over alle ukedager og ulike klokkeslett helt frem til søndag 26. juli. Hvert spark blir vist, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

De gjenstående kampene spilles fra 17. juni – 26. juli.Fem av rundene spilles i helgene, med en kamp fredag kl. 21.00, og kamper lørdag 13.30, 16.00, 18.30 og 21.00. På søndag blir det avspark 13.00, 15.00, 17.30 og 21.00 og på mandag spilles èn kamp kl. 21.00.

Tre av rundene blir midtuke-runder, med kamper tirsdag, onsdag og torsdag kl. 19.00 og 21.00.

– Vi er svært fornøyde med at vi har fått lov til å vise alle de 92 kampene som gjenstår av sesongen til våre seere. TV 2 Sporten serverer fotballfest fra Premier League gjennom hele uken i halve juni og hele juli, forteller Jansen Hagen.

Søndag 26. juli avsluttes årets sesong. Da spilles alle kampene samtidig.

– Vi har en redaksjon som er sultefôret på toppfotball. De formelig spinner etter å komme i gang igjen og vi gleder oss enormt til en sommer med Premier League, La Liga og Serie A. Og etterhvert Champions League og Europaligaen. Det blir en drømmesommer for alle fotballelskere, lover TV 2s sportsredaktør.

Tung dag på jobb

Det sies at alle gode ting er tre. For Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var det helt motsatt på lørdag.

Liverpool-stjerne ute med ny skade

Liverpool må klare seg uten Thiago Alcantara frem til etter neste landslagspause. Det bekreftet Jurgen Klopp i en pressekonferanse.  Midtbanespilleren pådro seg en leggskade i

Les videre

Siste Nyheter

Tung dag på jobb

Det sies at alle gode ting er tre. For Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var det helt motsatt på lørdag.