Alt fra cup-uka

Etter i kveld er nok en cuprunde over, og her kommer et sammensurium av hva som er verdt å notere seg i fantasysammenheng.

Først ut: skadene.

Dominic Calvert-Lewin og James Justin var blant de som fikk seg en trøkk på onsdag. Calvert-Lewin måtte gå av tidlig på grunn av hamstring-problemer, og Justin hadde kneproblemer.

Ellers har Rúben Dias blitt et usikkerhetsmoment. Måtte stå over kampen mot Swansea på grunn av det som hørtes ut som en omgangssjuke.

Dias’ fravær er særdeles skummel tatt i betraktning hvor mye han betyr for City-forsvaret. Nå er ikke Van Dijk-sammenlikningen helt fortjent ennå, men likevel ser man liknende tendenser i form av revolusjonert forsvarsrekke.

Mange har pekt seg ut Nick Pope som inngangen til de to deilige kampene Burnley spiller i runde 24, men også han var usikker i midtuka. Som forklaring var det ganske enkelt at «han måtte stå over» som ble meldt, og hans eventuelle fravær påvirker lysten til å signere noen i Burnley-forsvaret til runde 24.

Det er fortsatt usikkert hvilke spillere som faktisk må stå over kamper i runde 24, men det kan være greit å holde utkikk etter oppdateringer.

Utover dette var det en givende fotballmidtuke, og med ringrever som Kyle Walker på scoringslista er det godt mulig han stepper inn i Dias’ plass, som han på mesterlig vis har gjort tidligere i sesongen.

Raheem Sterling fikk spille, i tillegg til at han fikk en god stund på benk, og er sånn sett interessant for den doble runden. Cancelo, Ederson og Stones fikk hvile hele kampen.

Jamie Vardy fikk spille 62 minutter og virker å være på bedringens vei fra en brokkoperasjon.

Hva man skal ta med seg fra den heidundrende senkampen på onsdag, Everton mot Spurs, er nesten opp til hver enkelt. De to lagene aktiverte praktisk talt hele sitt arsenal på å sikre seieren, og det var Everton som trakk det lengste strået.

Dette til tross for at James Rodriguez ble hvilt.

Det ville vært ekstreme fantasypoengsummer som ville blitt delt ut, hadde kampen vært en Premier League-kamp. Sigurdsson noterte seg for tre målgivende, Son med to, og én for Calvert-Lewin.

Forhåpentligvis sitter du igjen med i alle fall litt mer oversikt nå enn før, og lykke til med fantasyrunden!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds