Åpner for supporterretur 25. april

Carabao Cup, også kjent som ligacup, kunne tirsdag melde om godt nytt for fotballsupportere. Finalen mellom Tottenham Hotspur og Manchester City spilles på Wembley 25. april, og nå er det bekreftet at totalt 8000 tilskuere vil ha mulighet til å se finalespetakkelet i egen person.

Det ble tidlig i høst eksperimentert med supportere da Brighton spilte mot Chelsea i en vennskapskamp, men pandemien satte en stopper for at det skulle bli en vedvarende tendens.

Et halvt år senere har Storbritannia startet sin gjenåpning av samfunnet, og de som klarer å levere et bevis på at de har testet negativt for covid i løpet av de siste 24 timene før avspark, vil danne utgangspunktet for hvem som får komme inn på Wembley søndag 25. april.

Utover de 4000 billettene som går til Tottenham og Manchester City-supportere, vil de gjenværende 4000 billettene bli gjort tilgjengelige for helsevesen og de som bor i bydelen Brent, hvor Wembley ligger.

Tilskuere må ta en test så nære avspark som mulig, og en ny test fem dager etter finalen er spilt.

Bevis på negativ test blir nødvendig for å komme seg inn på stadion, og vil også være nødvendig for de som vil ha hjelp med transport.

Begivenheten blir forhåpentligvis en suksess, og dersom det blir en smittefri affære kan det ikke være lenge til også Premier League-kamper vil bli spilt med tilskuere tilbake på tribunene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds