Arsenal bekrefter positive koronatester på flere stjernespillere

Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette er blant spillere som har levert positive koronatester. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

I serieåpningen mot Brentford forrige uke måtte The Gunners klare seg uten flere profiler. Hverken kaptein Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Alex Runarsson eller Willian var inkludert i kamptroppen.

Ved inngangen til kampen var årsaken til forfallene ukjente, men klubben bekrefter torsdag at samtlige av de fire spillerne hadde testet positivt for Covid-19.

Klubben bekrefter videre at Aubameyang nylig har levert en negativ koronatest. Klubben vil vurdere om gaboneseren er spilleklar til London-derbyet mot Chelsea søndag ettermiddag.

Videre skriver klubben at Lacazette og Runarsson vil være utilgjengelige til kampen, mens Willians tilgjengelighet vil i likhet med kapteinen bli vurdert av klubbens medisinske apparat.

Det har vært spekulasjoner om fremtiden til Aubameyang og Lacazette. Ryktene har gått om en potensiell Arsenal-exit, men overgangsguru Fabrizio Romano bekrefter at forfallene til spissene ikke var overgangsrelaterte.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds