Arsenal har fått to storbud avslått på Brighton-profil – trygler om å få dra

Arsenal jobber med å hente Moises Caicedo (21) fra Brighton.

Ligalederne er på jakt etter å forsterke midtbanen før overgangsvinduet stenger natt til onsdag.

Klubbens prioritet er å hente Brightons Moises Caicedo, men det blir ikke lett.

Ifølge Fabrizio Romano skal Arsenal ha lagt inn to bud på den ecuadoriske midtbanespilleren. Det andre budet, som var verdt totalt 70 millioner pund, ble umiddelbart avslått av Brighton, som ikke ønsker å selge 21-åringen denne vinteren.

Dersom Arsenal skulle bestemme seg for å legge inn et tredje bud på Caicedo, vil det sannsynligvis overgå beløpet rekordsigneringen Nicolas Pepe ble hentet for i 2019.

 

– Trygler om å få dra 

Caicedo, som nylig byttet agent, ønsker seg til Arsenal. Stortalentet publiserte en uttalelse på Twitter og Instagram hvor han trygler Brighton-ledelsen om å godta Arsenal-budet.

“Jeg er den yngste av ti søsken som kommer fra en fattig oppvekst i Ecuador. Drømmen min har alltid vært å bli den mest dekorerte spilleren i Ecuadors historie”, uttaler han.

Moises Caicedo: Arsenal make £60m bid for Brighton midfielder but offer is  rejected | Football News | Sky Sports

“Jeg er stolt av å kunne hente inn en rekordstor overgangssum til Brighton, som gjør at de kan investere og bidra til at klubben fortsetter å være suksessfull”, skriver 21-åringen.

“Supporterne har tatt meg inn i hjertene sine, og jeg vil alltid ha dem i hjertet mitt, så jeg håper at de kan forstå hvorfor jeg ønsker å ta denne fantastiske muligheten», avslutter Caicedo.

Caicedo var ikke med i gårsdagens kamptropp som slo Liverpool ut av FA-cupen. Som et svar til talentets uttalelser på sosiale medier har The Seagulls bestemt å utelate Caicedo fra trening og kamper frem til overgangsvinduet stenger om to dager.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds