Arsenal fortsatt på jakt etter Martin Ødegaard

Arsenal har så langt markert seg bra i overgangsvinduet med signeringer som Ben White, Albert Sambi Lokonga og Nuno Tavares, men det stopper ikke der!

I dagens innslag går vi igjennom siste nyheter og rykter om hvordan Arsenal manager Mikel Arteta jobber med å styrke stallen sin.

Newcastle signerer Willock

Fra The Guardian, meldes det at Arsenal og Newcastle er enige om en overgang for Joe Willock. Willock var på utlån til Newcastle United halvparten av forrige sesong. Der endte Willock opp med å score 8 mål på 14 kamper for Newcastle. Engelskmannen presterte på et bra nivå og manager Steve Bruce har derfor vært interessert i å hente han til St. James Park på permanent basis.

Nå er Bruce og Newcastle nære på å få ønsket sitt oppfylt. Ifølge SkySports, er Newcastle klare for å signere 21-åringen til en overgang på omkring £25 millioner.

Dette er en signering Newcastle supportere har god grunn til være glad for. Willock passer bra inn i laget og vil få mer spilletid i hans nye klubb enn han ellers ville fått i Arsenal.

For Arsenal supportere er det alltid vemodig når de må gi slipp på egendyrkede spillere. I Newcastle vil Willock få en fremtredende rolle, muligheten til å etablere seg i ligaen og bli en Newcastle favoritt.

Abraham på vei bort fra Chelsea

Det meldes i The Mirror og andre aviser at flere klubber skal være interessert i å hente Chelsea spiss Tammy Abraham. Dessverre er det trangt om plassene i laget for en av fjorårets toppscorere i Chelsea, ettersom manager Thomas Tuchel foretrekker Timo Werner foran Abraham. Klubben har også nylig blitt enige med Inter Milan om å signere stjernespiss Romelu Lukaku.

Dermed er Abrahams dager på Stamford Bridge talte for denne gang.

Flere aviser inkludert SkySports meddeler at Chelsea og Roma er enige om en overgangssum på omkring £34 millioner.

Favoritten til å signere Abraham er altså Roma, men også Southamption og West Ham i tillegg til Arsenal har uttrykket interesse for 23-åringen. Arsenal ønsker et alternativ eller en erstatter for Alexandre Lacazette.

Spilleren selv skal foretrekke å forbli boende i London og spille for Arsenal, men det er klart at Chelsea er nølende med å selge han til en ligarival.

Det skal bli interessant å se hvem som får viljen sin her, Chelsea eller Abraham?

Ødegaard eller Maddison

Hele sommeren har det vært meldt at Arsenal ønsker å hente Martin Ødegaard til Emirates Stadium på permanent basis. Derimot har Real Madrid vært innstilt på å beholde nordmannen og har så langt ikke vært villig til å vurdere forespørsler på midtbanespilleren.

Ryktene sier at Ødegaard er misfornøyd med å være i Real Madrid. Dette er noe som kan gjøre mulighetene større for at manager Arteta setter inn støtet og får Ødegaard til Arsenal. Helt siden forrige sesong ble avsluttet har Arsenals manager ønsket nordmannen tilbake til London.

Skulle Ødegaard fortsatt ryke for Arteta og Arsenal, skal Leicester City spiller James Maddison være høyaktuell i stedet. For at Leicester skal være interessert i å selge til Arsenal må de ha en erstatter på plass. Det rapporteres at klubben sikter seg inn mot Jesse Lingard fra Manchester United som eventuell erstatter for Maddison.

Både Ødegaard og Maddison vil gi Arsenal en utmerket playmaker på midtbanen. De er to meget begavede spillere på hver sin måte, men Arsenal kan ikke signere begge. Det er enten Maddison eller enten Ødegaard.

Sesongstart er bare noen dager unna, men det er lenge igjen av overgangsvinduet og Arsenal planlegger å bruke tiden sin godt til å styrke stallen sin frem til det stenger.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds