Arsenal-spillerne du bør ha på Fantasy-laget ditt

Arsenal hadde en svært god sesong i fjor, til tross for at laget ikke kvalifiserte seg til Champions League. Laget sprudler i treningskampene før sesongstart og ser ut til å bli enda bedre enn forrige sesong.

Arsenal kampprogramI tillegg er Arsenal-spillere fortsatt billige på Fantasy, og har det beste kampprogrammet av samtlige Premier League-lag de første åtte rundene.

Helt bakerst har vi Aaron Ramsdale (5.0) på keeperplassen. Til 5.0 får man den sjette beste keeperen fra fjorårets sesong målt i antall poeng.

I tillegg kan man kanskje forvente at Arsenal slipper inn litt færre mål og holder noen flere nuller. Med kampene Arsenal har de åtte første rundene er Ramsdale et fint valg, og man har muligheten til å bytte til andre gode alternativer utover høsten når programmmet blir rødere.

I forsvaret er tankerekken ganske lik som for Ramsdale. Arsenal blir trolig et lite knepp bedre totalt sett den kommende sesongen, sammenlignet med forrige sesong. I tillegg har man billige spillere med et veldig fristende kampprogram.

Tomiyasu (4.5) og Ben White (4.5) er de billigste veiene inn i Arsenal-forsvaret, men ingen av de frister særlig. Japaneren har vært skadet og derav lite involvert i pre-season, mens White er mindre målfarlig enn Asmir Begovic.

Det blir lite målpoeng på Ben White, og man bør helder bruke pengene på forsvarsspillere som har noen mål eller målgivende i seg. I Arsenal er det tre spillere som skiller seg ut, og alle koster 5.0 millioner – Gabriel, Zinchenko og Tierney.

Gabriel er det sikreste kortet, mens Zinchenko er en spennende joker i Arsenal-forsvaret.

På midtbanen står valget mellom Bukayo Saka (8.0), Martin Ødegaard (6.5m), Martinelli (6.0m) og Smith Rowe (6.0). Resten av Arsenal-midtbanen er ikke verdt å nevne i fantasy-sammenheng.

Saka har fast plass på venstrevingen, men prisen er litt stiv sammelignet med de andre gode alternativene i Arsenal. Går

Man for Saka, ødelegger også det mulighetene for å få med både to og tre arsenal-spillere på laget. Noe som bør være høyaktuelt for de aller fleste, gitt kampprogrammet de første åtte kampene.

Om du vil “splashe litt cash” på en Arsenal-spiller, bør du gå for Gabriel Jesus. Brasilianeren er eid av rundt 60% av spillerne, og dermed en veldig farlig mann å utelukke fra laget i starten av sesongen.

Her er våre tre beste fantasyvalg fra Arsenal:

3. Gabriel (5.0m)

Det sikreste kortet i Arsenal-forsvaret. De fleste andre er i større eller mindre grad utsatt for rotasjon og bare backene kan måle seg med den brasilianske stopperen offensivt.

Fem mål forrige sesong, bare ett mindre enn Martinelli.

2. Ødegaard (6.5m)

Ødegaard er en av to “bankers” spillere i Arsenals midtbane, sammen med Saka.

Det er så og si null risiko for rotasjon, og man får en billig spiller som tar både cornere og frispark. Den pakken i et “topp 4”-lag til bare 6.5m er for god til å la passere.

1. Gabriel Jesus (8.0m)

Brasilianeren har i alle år vært en Fantasy-felle, men nå får han endelig muligheten til å spille fra start hver eneste uke. Har sett bra ut i pre-season og passer perfekt inn i dette Arsenal-laget.

Gode muligheter for at spissen også får ta straffer for Arsenal. Det vil i så fall være en bonus til 8.0 millioner.

Se opp for Gabriel Martinelli

Martinelli kan fort være årets kupp på Fantasy. Det store spørsmålet er hvor lenge Smith Rowe skal sitte på sidelinjen. Martinelli kan også være aktuell på straffer. Om han både får tillit fra 11-meteren og fast plass på laget er dette en spiller alle må ha på laget.

Holde deg unna Kieran Tierney

Både skadeutsatt og konkurranse fra nysignerte Zinchenko. Det finnes bedre spillere å bruke penger på i dette Arsenal-laget enn den skotske venstrebacken.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds