Arsenals nysigneringer snudde kampen mot West Ham

West Ham 1 – 3 Arsenal

West Ham ledet 1-0 til pause, men Arsenal-spillerne våknet virkelig til live etter pause og vant 3-1 etter en fantastisk snuoperasjon på London Stadium.

Arsenal brukte bare ni minutter av andreomgangen på å snu 0-1 til 3-1.

Vikarmanager Fredrik Ljungberg kunne dermed glise over at Arsenal tok sin første seier i Premier League på de siste sju kampene.

Seieren var forøvrig Arsenals første på bortebane i Premier League denne sesongen siden serieåpningen mot Newcastle.

Etter 0-1 til pause var det lite som tydet på Arsenal var i stand til å snu oppgjøret mot West Ham til sin fordel.

– Det er utrolig. Fotball, det er en merkelig sport. Det er nesten slik at man må gni seg i øynene og sjekke om det faktisk var det samme Arsenal-laget som spilte første omgang, som kom utpå etter pause, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter Arsenals snuoperasjon.

 Nydelig scoring av Nicolas Pépé

18 år gamle Gabriel Martinelli, som har scoret sju mål i cupene for Arsenal så langt denne sesongen, fikk starte sin første kamp i Premier League da han erstattet Alexandre Lacazette i Arsenals lagoppstilling. Han svarte med å sette inn 1-1-scoringen for Arsenal.

– Endelig fikk han sjansen fra start. I sin aller første Premier League-start var det han som tente lyset for Fredrik Ljungberg. Det var et herlig øyeblikket for unggutten som har en lys fremtid foran seg, mente Wikestad.

18-åringen Gabriel Martinelli, som startet sin første kamp for Arsenal i Premier League, fikk ballen utenfor 16-meteren og bredsidet inn 1-1-scoringen for Arsenal etter en times spill.

Bare seks minutter senere fikk Nicolas Pépé ballen på kanten av 16-meteren. På vakkert vis skrudde han ballen i mål og Arsenal opp i 2-1-ledelse.

Aubameyang sikret seieren

Men Arsenals snuoperasjon var ikke komplett. Tre minutter etter 2-1-scoringen spilte Arsenal seg vakkert gjennom West Ham-forsvaret. Pierre-Emerick Aubameyang fikk til slutt ballen i feltet, og satte inn 3-1-scoringen for Arsenal på hel volley.

På ni minutter hadde Arsenal snudd 0-1 til 3-1. Arsenal vant kampen 3-1 og tok sin første seier på de sju siste kampene i Premier League.

Siste fra Premier League Norge