Arsenals nysigneringer snudde kampen mot West Ham

West Ham 1 – 3 Arsenal

West Ham ledet 1-0 til pause, men Arsenal-spillerne våknet virkelig til live etter pause og vant 3-1 etter en fantastisk snuoperasjon på London Stadium.

Arsenal brukte bare ni minutter av andreomgangen på å snu 0-1 til 3-1.

Vikarmanager Fredrik Ljungberg kunne dermed glise over at Arsenal tok sin første seier i Premier League på de siste sju kampene.

Seieren var forøvrig Arsenals første på bortebane i Premier League denne sesongen siden serieåpningen mot Newcastle.

Etter 0-1 til pause var det lite som tydet på Arsenal var i stand til å snu oppgjøret mot West Ham til sin fordel.

– Det er utrolig. Fotball, det er en merkelig sport. Det er nesten slik at man må gni seg i øynene og sjekke om det faktisk var det samme Arsenal-laget som spilte første omgang, som kom utpå etter pause, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter Arsenals snuoperasjon.

 Nydelig scoring av Nicolas Pépé

18 år gamle Gabriel Martinelli, som har scoret sju mål i cupene for Arsenal så langt denne sesongen, fikk starte sin første kamp i Premier League da han erstattet Alexandre Lacazette i Arsenals lagoppstilling. Han svarte med å sette inn 1-1-scoringen for Arsenal.

– Endelig fikk han sjansen fra start. I sin aller første Premier League-start var det han som tente lyset for Fredrik Ljungberg. Det var et herlig øyeblikket for unggutten som har en lys fremtid foran seg, mente Wikestad.

Arsenals nysigneringer snudde kampen mot West Ham

18-åringen Gabriel Martinelli, som startet sin første kamp for Arsenal i Premier League, fikk ballen utenfor 16-meteren og bredsidet inn 1-1-scoringen for Arsenal etter en times spill.

Bare seks minutter senere fikk Nicolas Pépé ballen på kanten av 16-meteren. På vakkert vis skrudde han ballen i mål og Arsenal opp i 2-1-ledelse.

Aubameyang sikret seieren

Men Arsenals snuoperasjon var ikke komplett. Tre minutter etter 2-1-scoringen spilte Arsenal seg vakkert gjennom West Ham-forsvaret. Pierre-Emerick Aubameyang fikk til slutt ballen i feltet, og satte inn 3-1-scoringen for Arsenal på hel volley.

På ni minutter hadde Arsenal snudd 0-1 til 3-1. Arsenal vant kampen 3-1 og tok sin første seier på de sju siste kampene i Premier League.