Mikel Arteta

Arteta blir trolig ny Arsenal-manager

Den britiske tabloidavisen Daily Mirror skriver at Arsenal-toppen Vinai Venkatesham dro til Mikel Artetas hus i Manchester etter søndagens kamp mellom Arsenal og Manchester City. Også kontraktsforhandler Huss Fahmy var på plass, skriver The Sun.

Ifølge avisen var Venkatesham i Artetas hus i to timer og dro ikke hjem før nærmere klokken halv tre natt til mandag. Både Daily Mirror og The Sun har bilde av Venkatesham forlater Artetas hus.

Det er nærliggende å tro at Arteta står høyt oppe på listen over managerkandidater i den kriserammede London-klubben.

Vikarierende manager Fredrik Ljungberg har ikke klart å snu den vonde trenden etter at han overtok Arsenal-skuten etter Unai Emery. Søndag tapte rødtrøyene 0-3 hjemme mot Manchester City.

Pep Guardiola er forberedt på at Arteta forsvinner.

– Han er veldig, veldig viktig for oss. Han har vært en meget viktig del av den store suksessen vi har nytt. Det har jeg sagt mange ganger før, også.

– Hvor stort tap vil det være å miste ham?

– Det som skjer, det skjer. Det blir et tap å miste Mikel hvis han drar. Jeg vet at han har hatt mange mange tilbud. Men dette er privat. Jeg vil ikke prate om noe som gjør ham ukomfortabel, sa Guardiola etter gårsdagens parademarsj mot Arsenal i London.

Etter søndagens kamp mot Manchester City, ligger Arsenal nå på 9. plass med 22 poeng etter 17 spilte kamper.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds