Arteta vil ha Wenger tilbake i Arsenal: – Han ville vært til stor hjelp!

Mikel Arteta ønsker å se tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger mer involvert i klubben. 

Arsène Wenger har vært lite involvert med Arsenal siden han forlot klubben i 2018 etter å ha ledet “The Gunners” i 22 år. Tidligere i år sa Wenger: “Jeg har besluttet å holde avstand. Ikke emosjonelt, men fysisk”.

“Det er viktig å ikke fremstå som en skygge. Da kan det virke som du fortsatt prøver å påvirke ting på din måte”, sa Wenger.

 

-Vil se Wenger mer involvert

I dagens pressekonferanse insisterte Mikel Arteta på at det ville hjulpet å se hans 72-årige tidligere manager mer involvert i Nord-London-klubben.

Arsene Wenger opens up on the possibility of Mikel Arteta’s appointment as new Arsenal manager

“Jeg så han og snakket med han på premieren til hans nye dokumentar. Jeg er glad jeg fikk se og snakke med han. Forhåpentligvis kan vi bringe han nærmere klubben”.

“Jeg tror det ville vært flott å se hva slags miljø han kunne skapt rundt seg med sin tilstedeværelse. Alle i klubben ser opp til han og respekterer han for alt han har oppnådd og for hva han representerer som menneske i klubben”.

“Jeg ønsker å ha ham nærmere meg personlig fordi jeg tror det ville vært til stor hjelp. Ting tar tid, og han må selv diktere tidspunktet.

“Det jeg kan si fra min side og på vegne av resten er at vi ville elsket å ha han nærmere oss”.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds