Aurier brøt reglene

Aurier brøt reglene for tredje gang – flaut for klubben

En rekke Premier League-spillere har tydeligvis hatt problemer med å følge myndighetenes retningslinjer i forbindelse med Coronaviruset.

Tottenhams frageklatt, Serge Aurier, har vist seg å være en av verstingene i klassen. Høyrebacken ble nylig tatt med buksene nede for tredje gang.

BBC skriver på sine sider at Aurier la ut et bilde av seg selv sammen med en barberer etter hårklipp. Problemet for Aurier sin del, er at ingen frisører åpner før 4. juli, og hjemmebesøk er forbudt,

Tottenham har derfor bestemt seg for å etterforske omstendighetene rundt hendelsen.

I april måtte Aurier beklage da han og lagkompis Moussa Sissoko trente sammen utendørs. Aurier la til og med ut treningsvideo på Instagram. Aurier la også da ut en video hvor han trente med en venn.

Mourinho måtte også beklage

Tottenham-manager José Mourinho måtte også beklage da han tok med noen av spillerne for å trene i en park.

Det er ikke bare i Tottenham at spillere sliter med å overholde myndighetenes råd og regler.

Ifølge Daily Mirror inviterte Evertons Moise Kean til fest i sin leilighet i Cheshire. Kean skal ha filmet festen og delt videoen på en privat Snapchat-gruppe. Den viser blant annet kvinnelige gjester som deler ut lapdance.

Manchester City-spiller Kyle Walker la seg flat etter å ha arrangert fest med eksortepiker, mens Aston Villa-stjernen Jack Grealish kolliderte med to parkerte biler da han var på vei hjem fra fest. Det straffet seg økonomisk.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds