Bare én uke igjen for City og PSG

Premier League Norge er tilbake med noen av ryktene som kan bli utslagsgivende for årets Premier League-sesong.

Sagaen om Napoli-stopper Kalidou Koulibaly kan komme til en slags avslutning for i år denne uka. Den italienske klubben har sagt at om ikke en avtale er ferdig og signert i løpet av de kommende fem dagene, vil senegaleseren trekkes fra markedet.

Manchester City og PSG virker å være mest på hugget, og kanskje spesielt nå PSG, som i ukarakteristisk stil har tapt sine to første ligakamper denne sesongen. Det kan virke som fraværet av Thiago Silva kan ha hatt større påvirkning på den franske klubben enn forventet, etter han som kjent signerte for Chelsea i slutten av august.

Beskjeden fra Napoli kommer kanskje som en direkte konsekvens av at City har begynt å spille på flere hester, hvor spanske kilder melder at Manchester-klubben har lagt inn et bud på Atletico-stopper José Gimenez. Budet skal være på hele 82 millioner pund.

Tiden begynner å renne ut, og nå ser det ut som reserveplanene til Manchester United går ad undas. Dortmund tviholder på supertalentet Jadon Sancho, og nå skal også kilder ha hevdet at det som kunne bli en korttidssignering av Gareth Bale heller ikke vil skje.

Grunnen er at han rett og slett ikke skal ha lyst.

Waliseren har som kjent vært inn og ut av klubbens varme, med trykk på ut, de siste årene. Derfor kommer det smått som et sjokk at han i realiteten sier seg fornøyd med situasjonen på Santiago Bernabéu.

Selv om Thiago Alcântara nylig offentlig anklaget både Liverpool og Manchester United for utpressing, skal det ikke hindre Liverpool i å ville signere spanjolen. Strategien for utpressingen skal nå skal være endret på, hvor Liverpool håper å vente til siste uke av overgangsvinduet – og sette et nådestøt av et bud, som Bayern ikke klarer å takke nei til på tampen av overgangsvinduet.

Leon Bailey kan bli den andre Leverkusen-spilleren som kommer til Premier League i år, etter Kai Havertz signerte for Chelsea for en drøy uke siden. Sky Sports kan melde at han skal være interessert i å spille i England, og Spurs er klubben som har vært sterkest lenket til spilleren.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds