Bekreftet: Lampard tilbake som Chelsea-sjef

Frank Lampard (44) returnerer til klubben som sparket ham for to år siden. 

Lampard blir ny midlertidig manager for Chelsea, det bekrefter klubben på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.

Ansettelsen av 44-åringen er en kortsiktig løsning mens klubben fortsetter jakten etter en ny langvarig manager. – Samtidig som vi fortsetter prosessen med å finne en permanent hovedtrener, ønsker vi å gi klubben og våre fans en klar og stabil plan for resten av sesongen. Vi vil gi oss selv alle sjanser for suksess, og Frank har alle kvaliteter som trengs for å ta oss over mållinjen, forklarte Chelsea-eier, Todd Boehly.

– Jeg er takknemlig for at de har valgt å gi meg sjansen. Jeg har tro på meg selv, og det er mye talent i troppen vår, uttalte Lampard under en pressekonferanse.

This is my club': Frank Lampard returns to Chelsea as interim manager

Dette blir engelskmannens tredje periode i Chelsea, etter å ha tilbrakt 13 år i klubben som spiller mellom 2001 og 2014, og to og et halvt år på Stamford Bridge som manager mellom 2019 og 2021.

Tyske Julian Nagelsmann er favoritt til å ta over Chelsea-jobben på permanent basis, men styret har også holdt samtaler med Luis Enrique som en potensiell kandidat til jobben, ifølge Fabrizio Romano.

Transfer Centre LIVE! Chelsea reportedly make contact with Julian Nagelsmann  and Luis Enrique | Transfer Centre News | Sky Sports

Chelsea, som befinner seg på 11. plass i Premier League, besøker Wolves på Molineux i morgen, før de tar turen til Santiago Bernabéu for å spille kvartfinale i Champions League mot Real Madrid onsdag.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds