Bellerin drar fra Arsenal – Spurs signerer Barcelona spiller

Tiden har kommet, overgangsvinduet er stengt! Dermed er tiden gått ut for at klubber kan kjøpe og selge spillere for denne gang. I dagens innslag ser vi på noen av de aller siste overgangene som har skjedd i Premier League.

Bellerin til Real Betis

Arsenals høyreback Hector Bellerin flytter på seg til Spania. Arsenal og Real Betis har kommet til enighet om en utlånsavtale for høyrebacken. Denne avtalen skal vare hele sesongen.

Dette har ligget i kortene en stund, Bellerin har ikke vært deltatt i noen av Arsenals ligakamper denne sesongen. Spilleren var lysten på nye utfordringer, og hadde ønsker om å spille for Real Betis som var hans favoritt klubb i barndommen. Han fikk sin debut for Arsenal i 2013 og har til sammen spilt 239 kamper for Arsenal.

Arsenal signerer Japansk forsvarsspiller

Erstatteren til Bellerin er på plass. For en overgangssum på opptil 17 millioner pund har Arsenal signert forsvarsspiller Takehiro Tomiyasu fra Bologna.

Japaneren er midtstopper, men kan også spille høyreback. De siste to sesongene har Tomiyasu spilt regelmessig for Bologna med totalt 64 kamper. Han er den sjette spilleren Arsenal har signert i dette overgangsvinduet.

Spurs styrker forsvaret

Høyreback Serge Aurier er blitt frigjort fra kontrakten hans i Tottenham. Den ivorianske landslagsspilleren kom til Tottenham fra Paris Saint-Germain i 2017 og fikk til sammen 110 kamper. I noen perioder presterte Aurier på et bra nivå, og var til tider et lysglimt i laget, men alt i alt så passet han ikke helt inn i Tottenham. Nå står forsvarsspilleren fritt til å velge ny klubb å signere for.

Mens Aurier drar fra Tottenham kommer brasilianske Emerson Royal inn fra Barcelona. Spilleren bekler høyreback posisjonen og vil være en oppgradering fra Aurier. Overgangssummen ligger på 30 millioner euro.

Selv om Emerson var Barcelona spiller har han de siste to sesongene spilt og imponert for Real Betis. Barcelona valgt å beholde han denne sesongen, inntil Tottenham kom på banen.

Den 22-årige forsvarsspilleren vil passe utmerket inn i hans nye klubb. Så langt denne sesongen har Tottenham spilt med Japhet Tanganga på høyreback. Han har spilt ganske bra for laget, men vil sannsynligvis få mindre spilletid med Emerson i stallen.

Spansk landslagsspiller til Chelsea

Atletico Madrid midtbanespiller Saúl Ñíguez går til Chelsea på lån. Avtalen kan bli til en permanent overgang etter sesongen er ferdigspilt. Han har vært 13 år i Atletico Madrid, hvor han spilt 340 kamper og scoret 43 mål med 20 målgivende pasninger.

Forrige sesong hjalp han Atletico Madrid med å vinne ligaen. I tillegg har han også vunnet to Europa League titler og en Copa del Rey trofeet med Atletico Madrid. Midtbanespilleren har også spilt 19 landslagskamper for Spania.

Denne signeringen gir Chelsea enda bedre dekning enn de allerede har. Laget har veldig god bredde i troppen, så det vil bli interessant å se hvor mye Saul kommer til å spille for Chelsea.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds