Bellingham har bestemt seg – Dårlig nytt for Liverpool

Jude Bellingham til Liverpool?

England-juvelen Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere. Nå melder AS at midtbanespillerens førstevalg skal være Real MadridDortmund-stjernen skal også være ønsket av Liverpool, Manchester City og Manchester United.

Tyske Bild melder også at Real Madrid nå tror de vil vinne kampen om Borussia Dortmunds Jude Bellingham.

Samme kilde har tidligere hevdet at Liverpool har ligget best an i løypa, men nå skriver den tyske avisen at Liverpool tror deres sjanser i jakten på Englands midtbanestjerne kun er moderate.

Birmingham-gutten var en av de store stjernene under VM i Qatar, og jaktes nå av de største klubbene i verden. Jürgen Klopp har hatt 19-åringen på ønskelisten lenge.

Andrevalget Amrabat foretrekker Liverpool

Om Bellinghams overgang til Liverpool skulle gå i vasken, kan Sofyan Amrabat være et god nummer to for Liverpool

Som Liverpool.no skriver på sine nettsider, er ikke Foot Mercato den kilden vi har størst tillit til.

Men det er likevel verdt ettersom det er snakk om en spiller Liverpool har blitt sterkt linket til de siste ukene. Sofyan Amrabat imponert stort i VM for Marokko, og Liverpool skal være interessert i 26-åringen fra Fiorentina.

Kontrakten løper til sommeren 2024, så prislappen blir trolig noen hakk lavere enn det Liverpool kanskje ville tilbudt for “førstevalget”, Jude Bellingham.I følge Journalisten Santi Aouna har  Amrabats representanter allerede har møtt Jürgen Klopp, og skriver at Liverpools manager har planer om et nytt møte med spillerens agent nå som VM er over.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds