Ben Chilwell klar for Chelsea

Ifølge The Athletic, skal Chilwell koste klubben i overkant av 50 millioner pund, eller rundt 600 millioner kroner.

– Jeg er strålende fornøyd med å slutte meg til Chelsea i denne veldig spennende tiden for klubben. Jeg ser frem til å være del av en denne unge, dynamiske stallen ledet af Frank Lampard mens vi kjemper for troféer kommende sesong. Jeg gleder meg til å komme i gang og forhåpentlig vil det ikke bli lenge før vi kan spille foran våre tilhengere på Stamford Bridge, sier Chilwell.

Venstrebacken bilr med det Chelseas tredje store signering denne sommeren, etter Hakim Ziyech og Timo Werner.

– Vi er sikre på at Ben vil tilpasse seg veldig raskt til å være en Chelsea-spiller og siden terminlisten for 2020/21 er spesielt travel, vil han være et fantastisk tilskudd til stallen som trengs for å kjempe om trofé.

Og den stallen kan fort bli enda bredere. Det er trolig bare et spørsmål om tid før Thiago Silva-overgangen også blir bekreftet. Midtstopperen kommer gratis fra PSG. Samtidig er det også sterke og troverdige rapporter om at Kai Havertz (Bayer Leverkusen) og forsvarsspilleren Malang Sarr (Nice) blir Chelsea-spillere.

Chilwell er et produkt av Leicesters ungdomssystem, og spilte totalt 123 kamper for klubben.

I løpet av karrieren har han også notert seg for elleve landskamper, men må stå over de kommende oppgjørene mot Island og Danmark i Nations League på grunn av en liten skade.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds