Benitez bekrefter ryktene – Flere Premier League klubber vil ha Digne

Rafa Benitez bekrefter at Lucas Digne ønsker seg bort fra Everton. At det er dårlig stemning mellom venstrebacken og manageren har vært en dårlig skjult hemmelighet den siste måneden.

Digne skal ha gitt uttrykk for sin frustrasjon overfor Benitez tidlig i desember. Det skal ha endt med en konfrontrasjon foran resten av spillerne og en krangel på spansk i oppkjøringen til Arsenal-kampen.

Resultatet ble at Digne ble vraket fra kamptroppen før kampen som Everton vant 2-1.

At Digne forsvinner ser ut til å være klart, men spørsmålet nå er hvor han ender opp og til hvilken pris. Sky sports melder at Everton kommer til å kreve rundt 350 millioner kroner for Digne.

Flere Premier League-klubber vil ha Digne

Det har florert rykter om en overgang til Chelsea etter at Ben Chilwell pådro seg en skade som setter han ut av spill resten av sesongen. Rykteflommen på den fronten har stilnet de siste ukene og nå er det en ny Premier League-klubb som er i førersetet i kampen om Dignes signatur.

Newcastle har allerede forsterket stallen i januar med Kieran Trippier på høyre-backen. I følge spillselskapene er det The Magpies blant favorittene til å signere Digne i januar. Unibet har i skrivende stund 5.00 i odds på at Digne blir Newcastle-spiller i Januar.

Overgangsguruen Fabrizio Romano har flere ganger uttalt at en overgang til Newcastle er helt uaktuelt. På twitter har Romano kommentert ryktene, “no way” og “not even a Chance” er konklusjonen fra den anerkjente journalisten.

De siste dagene skal også West Ham og Aston Villa meldt seg på i kampen om signaturen til Lucas Digne.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds