Bodø/Glimt-spiller til England?

Med januarvindu rett rundt hjørnet begynner det å nærme seg en av tidene på året hvor sjokkoverganger kan skje. Det var i januar i fjor at Manchester klarte å signere Bruno Fernandes, som i ettertid har vist seg å være den klart sterkeste signeringen, eller oppgraderingen, fra fjorårets januarvindu.

I alle fall hvis man ser på tallene signeringene fra forrige januarvindu har levert så langt.

Her er et knippe rykter om hvem som kan bli dette januarvinduets store signering.

Marcel Sabitzer spiller for RB Leipzig, men skal være på vei til Mourinhos gress. Tottenham Hotspur skal være interessert i å signere den knallgode midtbanespilleren, som har imponert både i Bundesliga og Champions League det siste året. Mourinho skal ha latt seg fascinere av den østerrikske kraftpakkens kvaliteter da Sabitzer scoret to mål i 3-0-seieren over Spurs i mars tidligere i år.

Dele Alli er fortsatt ute av varmen hos Mourinho, og Sabitzer skal være mannen som overtar rollen Alli tidligere var så god i for Spurs. Flere klubber er interessert i Sabitzer, så det blir spennende å se hvor han ender opp.

Flere klubber har åpnet øynene for Brightons beste spiller denne sesongen, nemlig Tariq Lamptey. Den 20-årige høyrebacken har slitt med skader, og briljert de minuttene han har fått med spilletid. Arsenal skal angivelig prøve seg på en overgang i januarvinduet.

En større snakkis er likevel Julian Brandt, som lenkes kraftig med en januarovergang til Arsenal. Den Dortmund-eide midtbanespilleren er kanskje ikke Dortmund-overgangen de fleste norske PL-tilskuere hadde ønsket seg, men visst nok skal en sommerovergang for Haaland være på flere engelske klubbers handlingsplan. Chelsea og Manchester City er blant interesserte klubber, i tillegg til PSG og Real Madrid.

Diego Costa er straks bosmanspiller, og Wolverhampton håper på å kunne plukke ham opp som en midlertidig erstatter for skadde Raúl Jiménez. Real Madrid skal være forberedt på å selge Luka Jovic i januarvinduet, som også er under vurdering som potensiell Jimenez-erstatter for Wolverhampton.

Fotballeventyret som sikret Eliteserie-gull for Bodø/Glimt har vekket internasjonal oppsikt, og selv om det ikke ser ut som det blir noen PL-overgang skal Championship-klubb Middlesbrough ligge godt an for å signere Kasper Junker.

Overganger blir det uansett, det gjenstår bare å se hvem som havner hvor.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds