Carlsen fortsetter å imponere – 3.plass i verden

Magnus Carlsen fikk en forrykende start på den 17. runden i Fantasy Premier League. Salah med kapteinsbindet, seks poeng på både Trent og Mane, i tillegg til en solid 11-poenger fra John Lundstram, sørget for at Carlsen tok en soleklar ledelse sammenlagt etter lørdagens kamper.

Etter søndagens kamper knappet konkurrentene innpå, men sjakk-esset holdt på ledelsen før mandagskampen mellom Brighton og Crystal Palace. Uten Palace eller Brighton-spillere på laget, var det lite sannsynlig at Carlsen ville holde på ledelsen etter kampen. Når alle poengene nå er talt opp er fasiten klar, og Carlsen ligger nå på 3.plass totalt, bare 6 fattige poeng bak Nick Tanner.

Endret bioen på Twitter

Etter Liverpool-kampen på lørdag endret Carlsen bioen sin på Twitter:

Carlsen fortsetter å imponere - 3.plass i verden

Tett i toppen

Det er bare 6 poeng som skiller de tre beste etter 17 runder. Ned til 50.plass er det nå 50 poeng, mens det “bare” er 60 poeng ned til 100.plassen.

For Carlsen sin del ser det fremdeles lyst ut, tatt i betraktning at mange som kjemper i toppen allerede har svidd av en eller flere “chips”. Nick Tanner, som leder for øyeblikket, har brukt samtlige hjelpemidler, mens nr 2 i likhet med Carlsen kun har tatt i bruk Wildcardet sitt. Det samme gjelder mannen som puster nordmannen i nakken. Dermed kan vi forvente en tett duell de kommende rundene.

Carlsens lag denne runden

Rundens bytte: Jack Simpson inn, Winston Reid ut.
– Begge koster 3.9 og har knapt fått spilletid denne sesongen. Simpson spilte 55 minutter i kampen mot Liverpool forrige runde. Det var Simpsons første kamp denne sesongen, og forsvarsspilleren spilte heller ikke mot Chelsea denne runden.

Carlsen fortsetter å imponere - 3.plass i verden

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds