Casemiro mister storkampen – lagkameraten raser

Casemiro (30) mister helgens storkamp mot Arsenal. 

Den brasilianske midtbanespilleren er suspendert før søndagens bortekamp mot ligaleder Arsenal, etter å ha plukket opp sitt femte gule kort for sesongen mot Crystal Palace i midtuken.

Casemiro så lenge ut til å fullføre onsdagens kamp uten kort, men så seg tvunget til å klippe ned Wilfried Zaha like utenfor sekstenmeteren ti minutter før ordinær fulltid.

Før kampen mot Crystal Palace sa Erik ten Hag: – Vi håper at han unngår gult kort i dag, men det handler først og fremst om å vinne kampen.

Etter kampen fikk samme mann spørsmål om suspensjonen til 30-åringen før møtet med Arsenal: – Sist gang slo vi Arsenal uten Casemiro, så vi må gjøre det samme denne gangen, uttalte United-manageren.

– Lagkamerat raser

Manchester United-målvakt David de Gea var rasende etter kampen og mente at de røde djevlene hadde blitt urettferdig behandlet av Premier League.

Spanjolen, i likhet med sin manager, ble spurt om Casemiro-hendelsen etter kampen: – En av våre beste spillere kan nå ikke spille mot en av de beste lagene. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ble satt opp til å spille i dag (onsdag), og ikke de. Det kan være forskjellen på søndag. Han (Casemiro) er et stort tap for oss, sa de Gea.

David de Gea fires dig at Arsenal after fury over Casemiro situation

Kampen mot Crystal Palace endte 1-1 og med poengdeling. Det betyr at Manchester United, som har én kamp ekstra spilt, nå ligger åtte poeng bak ligaleder Arsenal.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds