Cavani er klar!

På fredagens pressekonferanse brakte Ole Gunnar Solskjær gode nyheter om Edinson Cavani for Manchester United-fansen.

Så langt denne sesongen har det kun blitt 37 minutter på banen for uruguayaneren. Det var i andreomgangen borte mot Wolves, hvor de røde fra Manchester vant 0-1. Cavani var faktisk på banen da kampens eneste mål ble scoret etter 80 minutter av Mason Greenwood. Nå meldes spissen på ny klar til kamp av manager Solskjær.

Etter det som ble sagt på pressekonferansen, er Cavani tilbake i full trening. Han har fått ekstra tid til å lade batteriene sine, og skal nå være klar for å ta skikkelig fatt på sin andre sesong i Manchester United. Det knyttes spenning til om Cavani får starte på topp, med tanke på Ronaldo sin ankomst og måten portugiseren har prestert på så langt. Det kan være en mulighet for at man får se begge to på banen fra start, noe som kan gi mange fans store forhåpninger før møtet med Aston Villa.

Forrige sesong må sies å ha vært en suksess for Cavani i den røde drakten, med totalt 17 mål på 39 kamper. Det er nok mange som lurer på om han kan gjenskape slike tall i år, og samtidig lures det på hvordan han passer sammen med Ronaldo på banen. Litt av svaret kan man få allerede i lørdagens tidligkamp på Old Trafford.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds