Chelsea håver inn på spillersalg – kvitter seg med 6 spillere

Chelsea har brukt enorme beløp på overganger etter at Todd Boehly tok over klubben. Nå har london-klubben begynt ryddesalget.

Saudi arabia kjøper Chelsea spillere

Den største kjøperen av Chelsea-spillere er Saudi Arabia. Bare i løpet av de siste 24 timene er så godt som fire overganger bekreftet fra Chelsea til Saudi. Overganger for Ngolo Kanté, Koulibaly, Mendy og Ziyech skal alle være enten bekreftet eller så og si i boks.

Kanté går til Al-ittihad, men er på utgående kontrakt. Det betyr at Chelsea ikke får penger for den franske midtbanespilleren. Det gjør de derimot for de tre andre spillerne som er på vei til Saudi Pro League. Totalt skal det være snakk om rundt 150 millioner pund for Mendy, Ziyech og Koulibaly.

Tidligere Arsenal-spiss Aubameyang ryktes også å være på vei til varmere strøk.

Selger spillere til Arsenal og Manchester City

I tillegg til Saudi-salgene, ser det ut til at to spillere forsvinner til rivaler. Arsenal skal være enige med Kai Havertz om de personlige betingelsene i kontrakten, og klubbene er nære ved å bli enige om overgangssummen for tyskeren. Overgangssummen skal være på mellom 60 og 65 millioner pund.

Også Kovacic forsvinner til en Premier League-rival. Manchester City skal være villige til å legge 30 millioner pund på bordet for kroaten.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds