Chelsea henger med i toppen

Romelu Lukaku var den store snakkisen da Aston Villa gjestet Chelsea på Stamford Bridge. Dette var belgierens første kamp på hjemmebane etter returen til gamleklubben.

Belgieren scoret to ganger og var med på å sende The Blues til toppen av tabellen da Chelsea slo Aston Villa 3-0. 

I sin andre hjemmedebut for Chelsea startet Lukaku sitt løp da Mateo Kovacic slo en perfekt og høy gjennombruddspasning. Tankspissen stormet oppover venstrekanten og plasserte ballen med høyrefoten, etter en lekker skuddfinte.

Villa svarte godt for seg og presset Chelsea til tider i andre omgang. Edouard Mendy måtte tåle et bombardement av sjanser, der han blant annet vartet med en dobbeltredning.

Men Mateo Kovacic var ikke ferdig for kvelden og ville ikke nøye seg med assist. Kroaten snappet opp en svak ball fra Tyrone Mings bak i forsvaret til Villa. Keeper ruset ut, da Kovacic lobbet ballen i det lengste hjørnet.

Romelu Lukaku var heller ikke ferdig for kvelden da Azpilicueta slo en tunnel på Tyrone Mings og slo en hard ball langs bakken. Belgieren avsluttet med et finesseskudd til 3-0.

Chelsea er nå på 2. plass med 10 poeng, bak Manchester United på antall mål. Aston Villa faller ned på en 12. plass med 4 poeng.

 

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Tre fantasy-eksperter og en amatør avslører byttene før den kommende runden i Fantasy Premier League. Ola og Ole Kevin cruiser videre i jakten på topp

Les videre

Siste Nyheter

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å