Chelsea kjørte over Malmø

Chelsea tok en komfortabel og trygg seier hjemme mot Malmø i Champions League denne tirsdagen.

Andreas Christensen åpnet ballet da Thiago Silva la inn ballen fra høyreflankeo. Dansken løp inn i Malmø-forsvaret og ekspederte ballen på nonsjalant vis. Første mål for klubben ble nå et faktum.

Senere i omgangen ble Romelu Lukaku felt og Chelsea fikk straffe. Jorginho stod fram, tok straffen med bravur og skjøt lærkula midt i mål. 2-0 til Chelsea

Andre omgang begynte med at Malmø gikk modig til verks. De prøvde å presse Chelsea hjemover, men det skulle vises å straffe seg. Callum Hudson-Odoi satte fart i en kontring og fant Kai Havertz alene med keeper. Tyskeren var kald som en fisk da han fastsatte resultatet til 3-0.

En time var spilt da Antonio Rüdiger gjorde et helhjertig raid ned mot svenskenes forsvar. Han ble dyttet overende, og Chelsea fikk sin andre straffe for dagen. Ballon D´Or-nominerte Jorginho fikk æren av å sette sin andre straffe og scoring for dagen. Denne var også en tro kopi av den første.

Mer mål ble det ikke, men Chelsea satte på autopilot ut omgangen. En komfortabel og trygg kamp mot forventet motstand i Malmø. Neste kamp for Chelsea i Champions League blir kveldens svenske gjester, men da på bortebane.

Chelsea står nå med 2 seire og 1 tap i Champions League gruppen. Det gir en andreplass med 6 poeng, bak Juventus på førsteplass med 9 poeng.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds