Chelsea selger midtstopper

Flere aviser inkludert The Guardian og Skysports, melder at Chelsea spiller Kurt Zouma er nære en overgang til West Ham United. Overgangssummen skal ligge på 25 millioner pund.

Dette er en etterlengtet signering for West Ham, som har behov for større bredde i laget. De trenger fortsatt å hente en eller to spillere til, spesielt i angrepsposisjonen. Med Zouma i laget så vil West Ham ha bedre dekning i forsvaret, og siden de er med i Europa League er det nødvendig å ha bra dybde i troppen.

Den 26-årige Zouma kom til Chelsea fra St. Etienne i 2014. En viktig grunn til at Chelsea har gått med på å selge Zouma er fordi laget er interessert i å signere en annen fransk forsvarsspiller. Spilleren de ønsker er Jules Koundé fra Sevilla. Chelsea håper å lande spilleren for en overgangssum på omkring 40 millioner pund.

Det er mange grunner for Chelsea fans å være fornøyd med en mulig signering av Kounde. Franskmannen er bare 22 år gammel, og har et stort potensial. Han har i to sesonger vært fast for Sevilla og spilt regelmessig for laget. Før det var Kounde i Bordeaux, hvor han fikk sitt gjennombrudd i 2018 for så å bli fast i Bordeaux sin startoppstilling.

Dette er en spesiell forsvarsspiller som er veldig flink til å drible, han har en offensiv spillestil og blir ofte med laget opp i angrepssituasjoner. Hovedsakelig er Zounde midtstopper, men han kan også spille høyreback. Enten som ving back eller på høyresiden i en forsvarsfirer. Dette vil være en utmerket signering for Chelsea!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds