Chelsea skuta seiler videre

På en dag hvor følelsesmessige hyllester ble gitt til Jimmy Greaves, legenden med tilknytning til begge klubber, var det stopperne til Chelsea som stod for målene til bortelaget.

Etterfulgt av en jevnspilt omgang i Nord-London, tok gjestene mer tak i kampbildet etter pause. For der Tottenham hadde imponert med sin ballbesittelse og høye press i første omgang, var prestasjonene til Chelsea under pari. Dette skulle dog endre seg i andre omgang.

Det begynte med den evigunge brassen Thiago Silva, som stanget inn en corner fra Marcos Alonso kontant i mål. Da hang Tottenham fortsatt med i tøylene. 

Men så gjorde Thomas Tuchel grep og byttet inn Kante for en skadepreget Mason Mount. Franskmannen doblet Chelsea sin ledelse med et skudd som gikk via Eric Dier. Ballen havnet til slutt bak en utspilt Lloris, etter å ha vært innom begge stolpene.

Tottenham virket å være pigge med spillere som Heung-Min Son, Cristian Romero og Giovani Lo Celso på banen. Men de klarte ikke å svare på oppvisningen til bortelaget i andre omgang.

Helt på slutten av matchen fikk Rudiger tid og rom til å avslutte da landsmann Timo Werner serverte han på fem og førti. Tyskeren klinket til langs bakken, og vipps var det 3-0.

Dette ble Tottenham sin andre kamp på rad med 3 mål imot og tap. Neste serierunde venter Arsenal på Emirates.

Chelsea-skuta seiler videre og henter seg inn på toppen av tabellen i Premier League. London-klubben står nå med 13 poeng og 12-1 målforskjell.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds