Chelsea-spillerne du bør vurdere på Fantasy

Først og fremst så kan vi nevne at Ngolo Kanté er en spiller du aldri skal ha på Fantasy-laget ditt, men hvilke spillere bør du ha med fra Chelsea når du setter opp laget til Gameweek 1?

Forrige sesong var skadepreget for Chelsea. I klubbens siste kamp før sommerferien, i CL-exiten mot Bayern, reiste de med en svært skadepreget stall. Kanté, Reece James og Kovacic var de eneste spillerne som var å kjenne igjen fra Chelseas foretrukne startellever.

Kan vel diskuteres om Caballero også burde være å regne som foretrukken keeper.

Forhåpentligvis vil skadeproblemene hos spillere som Pulisic, Azpilicueta og Gilmour være historie kort tid etter sesongstart, selv om sistnevnte ikke har bevist noen fantasyverdi.

Forsvar

Til tross for kjente fjes i Zouma (5.0m) og Christensen (5.0m), som spilte forsvar i sesongens siste kamp, er det vanskelig å si hvem som egentlig foretrekkes i forsvar. Det virker som om manager Frank Lampard aldri blir helt fornøyd med hvem han setter opp som midtstoppere.

Kan vel ikke klandre ham for det, ettersom han fortsatt ikke har klart å sette opp noen tittelutfordrende stopperduo eller -trio gjennom hele sesongen.

Reece James (5.0) har vist sterke offensive kvaliteter, og det er ikke nødvendigvis helgærent å hente inn den unge briten til FPL-forsvaret ditt. Ungt talent med god skuddfot.

Chilwell (5.5m) og Thiago Silva (5.5m) er blitt Chelsea-spillere, og det er ikke helt godt å si hvordan de bakre rekkene ser ut når neste sesong starter. Forhåpentligvis løfter de nye signeringene den generelle defensive kvaliteten; for hvem vet, muligens blir det trippel Chelsea i forsvar som blir veien å gå i år.

Midtbane

Etter helgen ble det plutselig enda vanskeligere å plukke ut FPL-kandidater fra Chelseas midtbanearsenal.

Kai Havertz (8.5m) endte opp med å signere for Chelsea, og blir med det blant de nest dyreste spillerne fra klubben, bare slått av Timo Werner. Den kreative 21-åringen ble hentet fra Leverkusen bare en drøy uke før seriestart, så det kan hende det er lurt å vente litt med å gå til innkjøp.

Likevel er han en såpass spennende spiller at det er vanskelig å kritisere de som velger å gå til umiddelbart innkjøp.

Pulisic (8.5m) er fortsatt for midtbanespiller å regne, men sliter med skade han tvilsomt blir kvitt før sesongstart. Hold et øye med amerikaneren, og vent til han er friskmeldt før du kjøper ham. Er sannsynligvis i Lampards foretrukne ellever å finne når han er frisk, og scorer mål uansett motstand.

Mason Mount (7.0m) ble spilleren som håvet inn flest poeng blant spillerne i Chelseas midtre rekker sist sesong, men får sannsynligvis mindre spilletid etter signeringene av Zyiech (8.0m) og Havertz. Syv millioner blir for stiv pris enn så lenge.

Zyiech (8.0) er en playmaker og assistmaskin, og det blir veldig interessant å se hvordan marokkaneren passer inn i Premier League, og hvordan Lampard ser ham for seg i laget. Ok pris, men det kan være lurt å vente noen runder før du kjøper ham. Fikk en liten knock i treningskamp mot Brighton, og om han blir friskmeldt før sesongstart frister det likevel å måke på uansett.

Angrep

På denne delen av banen er det bare én mann som skiller seg ut i mengden, og det er nysigneringen Timo Werner (9.5m). Scoret mer i Bundesliga forrige sesong enn noen av sine nye kolleger i engelsk toppdivisjon.

Før sommeren var man usikker på om han kunne få til noe liknende i England, men etter å ha sett samtlige engelske klubber blitt sendt med hodet først ut av Champions League, kan man spørre seg om ikke det kan bli enda mer mål på tyskeren denne sesongen.

Går mest sannsynlig rett inn i startelleveren, og kan bli det nærmeste du kommer en god Chelsea-signering til FPL-laget ditt før vi vet hvordan faktisk planlegger å sette opp «nye Chelsea».

Konklusjon

Etter en haug av nye overganger er det vanskelig å plukke ut hvem som faktisk får spilletid. Nærmest samtlige burde holdes øye med, men Timo Werner, som for øvrig i skrivende stund er signert til 46,4% av alle FPL-lag, burde du kunne signere til første runde med god samvittighet.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds