Chelsea vil bryte overgangsrekord for Haaland

Athletic-journalist og Chelsea-ekspert Simon Johnson kunne mandag morgen melde at Chelsea vil gjøre sitt aller beste for å signere Haaland i sommer. Haalands utkjøpsklausul på 75 millioner euro er ikke aktiv før 2022, og det forventes at Abramovitsj må regne med å hoste opp mer enn noen gang før i Chelsea-sammenheng hvis han vil se Brauten i Chelsea-drakt.

På grunn av koronaviruset sliter flere storklubber økonomisk. Chelsea-spiss Olivier Giroud sin kontrakt utløper til sommeren, og mens det spekuleres i at andre storklubber vil vente og se an situasjonen i 2022 skal Chelsea være klare for å kuppe Haaland denne sommeren. Ifølge Transfermarkt har Haaland en markedsverdi på 100 millioner euro, og det kan godt hende en overgang denne sommeren vil koste enda mer enn det.

Midtstopper Fikayo Tomori scoret det som kanskje var sesongens beste Chelsea-mål i Lampards første sesong som Chelsea-manager, men nå skal akademiproduktet være klar for å prøve seg i ny drakt. Tomori har vært ryktet bort fra London en stund, og nå peker alt mot at AC Milan låner ham frem til sommeren med opsjon om kjøp.

Forrige uke signerte Tariq Lamptey ny kontrakt med Brighton. Den 20-årige høyrebacken har imponert stort så langt denne sesongen, men er for øyeblikket ute med skade. Lamptey har vekket interesse hos flere storklubber, og nå skal både Arsenal, Everton og Manchester City ifølge rapporter følge situasjonen nøye.

Tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil hente Dele Alli på lån ut sesongen. PSG er ryktet å gjennomføre flere store overganger i sommer, og ifølge fotballjournalist Fabrizio Romano er det eneste som er aktuelt en låneavtale uten opsjon om kjøp. For øyeblikket jobber både PSG og Alli for å få til denne avtalen.

Mesut Özil ser ut til å være ved veis ende på Emirates, og den tysk-tyrkiske midtbanespilleren er ifølge rapporter for øyeblikket i Tyrkia for å ferdigstille kontrakten hans nye kontrakt med Fenerbahçe.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds