Christians beste tips til helgens kamper

Christian lever av å spille på odds og leverer oddstips til sine 22.000 følgere på Twitter. Denne uken leverer han sine tips her på Premier League Norge.

Her er tipsene hans til helgens kamper i Premier League.

Arsenal v Newcastle

Arsenal har sett meget bra ut i det siste og virker å ha fått bedre grep på ting. De har vunnet 9 av sine siste 12 kamper i alle turneringer. De har kun ett tap og det kom borte mot Liverpool.

Etter 5-0 tapet mot City i sommer har alle 9 kampene til Arsenal gått under 4.5 mål. Og det tror jeg også den skal gjøre her. Arsenal har stort sett en skadefri tropp å velge fra. De mangler Xhaka og Kolasinac til skader, men ingen av de ser jeg på som startspillere og hadde mest sannsynlig ikke vært i diskusjon til å starte kampen.

Newcastle mangler midtstopperbautaen Schär som måtte ut med skade sist. På Emirates forventer jeg at de skal slå Newcastle og det er markedet helt enig i, jeg kan se for meg en 2-0, 2-1 maks 3-1 og til 1.83 synes jeg Arsenal seier og under 4.5 mål er vel verdt en innsats på Unibet oddsbygger.

Arsenal vinner og Under 4.5 mål @ 1.83

Tilbud: Nye kunder dobler sitt første innskudd.

Sett inn 1000 kroner, spill for 2000 kroner

Chelsea v Man Utd

Chelsea var helt overlegne mot Juventus i Champions League i midtuka. De vant 4-0 og det var ikke et mål for lite, Chelsea dominerte den kampen i 90 minutter. Nå er det tilbake på å fokusere på Premier League hvor de leder ligaen og har vunnet 5 av de siste 6. Det har de gjort uten Lukaku som for meg er deres beste spiller. De kommer til å bli enda farligere fremover nå som den tidligere Manchester United spilleren er friskmeldt. 

Chillwell er ute ut året på venstre vingback, men Alonso kan også gjøre en god jobb der. Kante også ute. Erstatter Loftus Cheek viste seg fra en veldig god side mot Juventus og gjør United mangler Varane og Pogba til skader og Maguire til suspensjon. Shaw er usikker som også potensielt vil være et stort tap.

Manchester United slo tilbake fra 4-1 tapet mot Watford og Solskjær-sparkingen med en sterk 0-2 seier mot Villarreal i midtuka i Carricks første kamp som caretaker manager. Nå må de snu den dårlige trenden i ligaen hvor de har kun har én seier på de siste 7 kampene, og 5 tap blant de.

Selv etter en positiv opplevelse i Champions League nylig tror jeg de skal få det tøft på Stamford Bridge og jeg blir veldig overrasket om de får med seg noe. Til denne oddsen kan jeg ikke gjøre annet enn å ta et spill på Chelsea. Med så mange forsvarsspillere på skadelisten og den mediokre formen bakover tar jeg varianten med Chelsea seier og over 1.5 mål.

Chelsea vinner og Over 1.5 mål @ 1.85

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds