Conte med Richarlison-stikk: – Han har hatt en jævlig sesong

Antonio Conte holdt ikke tilbake på dagens pressekonferanse.

Det er ikke akkurat topp stemning i Tottenham om dagen. Nord-London-klubbens Champions League-exit mot AC Milan betyr at klubben kommer til å ende nok en sesong uten trofeer.

Daniel Levy og Tottenham investerte store summer på nye spillere i sommer, deriblant på brasilianske Richarlison. Angrepsspilleren, som ble hentet fra Everton for 60 millioner pund, har enda ikke scoret mål på 17 Premier League-kamper denne sesongen.

Etter Champions League-eventyret tok slutt på onsdag kveld mot AC Milan utrykket Richarlison sin frustrasjon: “For å være helt ærlig så har det vært en jævlig sesong. Jeg vil spille. Jeg skjønner ikke valgene hans (Conte). Jeg var i god form, men Conte satt meg på benken igjen. I går testet han meg i startelleveren, men så… benken igjen”, forklarte 25-åringen.

– Conte slår tilbake 

På dagens pressekonferanse, i forkant av helgens ligakamp mot Nottingham Forest, fikk Tottenham-manager Antonio Conte spørsmål om uttalelsene til den brasilianske landslagsstjernen.

“Jeg har sett intervjuet av Richarlison, han kritiserte ikke meg. Han sa at han har hatt en jævlig sesong, og det har han helt rett i. Han har hatt en dårlig sesong på grunn av mange skader”, sa italieneren.

“Han har scoret null mål for oss, kun to mål i Champions League. Så jeg tror han var veldig ærlig når han sa at han har hatt en jævli sesong”, flirte 53-åringen.

Se alt Conte hadde å si om Richarlison her: 

Tottenham ligger foreløpig på 4. plass i Premier League.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds