Cooper kritiserer Richarlison: – Jeg hadde ikke tillatt det

Nottingham Forest-manager Steve Cooper var ikke fornøyd med Richarlisons “showboating” da Tottenham tok seieren på City Ground. 

Richarlison assisterte Harry Kanes 2-0 scoring på nydelig vis i kampen mot Nottingham Forest søndag ettermiddag. Men det var andre grunner til at brasilianeren stjal overskrifter etter kampen.

Sent ut i andre omgang begynte 25-åringen å trikse med ballen ute med sidelinjen.

“Showboatingen” provoserte frem en aggressiv reaksjon hos både spillere og fans fra hjemmelaget.

Forest-duo Neco Williams og Brennan Johnson tok ut frustrasjonen ved å klippe ned Tottenham-spissen, som førte til stor jubel blant hjemmesupporterne.

Se video av situasjonen her:

I etterkant av kampen sa en rasende Steve Cooper følgende om situasjonen: – Jeg hadde ikke ønsket at noen av mine spillere gjordet det Richarlison gjorde.

-Men hvis dette er akseptabelt i Spurs, har det ikke noe med meg å gjøre. Jeg hadde ikke tillatt det her, det er sikkert, uttalte Cooper.

Da Tottenham-manager Antonio Conte ble spurt om “showboatingen” svarte han: – Han trikset bare med ballen. Det er helt OK. Jeg tror ikke Richarlison prøvde å være respektløs mot Nottingham Forest.

Tottenham har hatt en sterk start på sesongen. Nord-London-klubben ligger på tredjeplass i ligaen med ti poeng etter fire kamper spilt.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds