Premier League iverksetter tiltak mot koronavirus (COVID-19)

Premier League iverksetter Corona-tiltak

Nå iverksetter Premier League nødvendige tiltak for å begrense spredning Corona-virus et (COVID-19)

Tiltakene er ennå ikke bekreftet, men det rapporteres at den kommende runden blir spilt bak lukkede dører. Etter å ha sett hvilke grep ligaer rundt om i Europa har tatt, kan vi med stor sannsynlighet si at ryktene stemmer.

Onsdag steg antall smittede av Corona-viruset til 460 i England.

I tillegg til at supportere nektes adgang til kampene, skal heller ikke puber rundt om i England vise kampene. Dette for å unngå smittefaren ved at større folkemengder samles.

Corona – Blir Premier League-sesongen avlyst?

Flere frykter at den siste delen av Premier League-sesongen nå blir avlyst på grunn av Corona-viruset. Men dersom kampene i helgen spilles, er det mer sannsynlig at den siste runden før landslagspausen blir utsatt.

Skulle det skje, vil det være tre uker mellom rundene, og Premier League vil kunne følge utviklingen av Corona-viruset før de går til såpass drastiske tiltak – som å avlyse resten av sesongen.

 

Corona – Premier League kamp utsatt og Arsenal-spillere i karanten

Arsenals oppgjør mot Manchester City er utsatt. Kampen skulle vært spilt onsdag kveld, men grunnet karantene på Arsenal-spillere skjer ikke det.

Det bekreftet Arsenal selv på sine hjemmesider.

Dett skjedde fordi Arsenal spilte mot Olympiakos i Europaligaen for 13 dager siden, og klubbens greske eier, Evangelos Marinakis har blitt smittet av koronavirus (COVID-19).

London-klubben tar ingen sjanser, ettersom at alle som har hatt nærkontakt med virussmittede rådes til å hjemme-isolere seg i minimum 14 dager.

Kampen blir det første Premier League-oppgjøret som blir utsatt grunnet koronavirus (COVID-19).

NBA-Spiller smittet av Corona-Virus

NBA har suspendert sesongen (Satt kamper på vent) etter at en Utah Jazz-spiller skal ha testet positivt for viruset.

“The N.B.A. will use this hiatus to determine next steps for moving forward in regard to the coronavirus pandemic,” skriver basketball-organisasjonen i en pressemelding.

Hva betyr hiatus?
  1. a pause or break in continuity in a sequence or activity.

 

Ighalo blir utestengt fra trening

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds