Corona-utbrudd i Newcastle

For andre dag på rad er Newcastle Uniteds treningsfelt stengt for trening. Hele Newcastle-troppen skal være satt i karantene/isolasjon i et forsøk på å unngå spredning av Coronavirus innad i troppen.

Manager Steve Bruce fortalte i et interview på fredag at tre spillere og en ansatt hadde testet positivt for corona. Nå er treningsfeltet stengt inntil videre. 

Det ble gjennomført tester på søndagen hvor flere tilfeller av corona ble oppdaget. Siden det har spillere oppholdt seg i sine egne hjem.

Kamp mot Aston Villa på fredag

Utbruddet betyr at kampen mot Aston Villa står i fare. Ettersom kampen skal spilles allerede på fredag har Newcastle dårlig tid.

Dersom laget ikke er tilbake igjen på treningsfeltet skal det mye til for at det blir spilt kamp mot Aston Villa på fredag.

I Premier Leagues Corona-protokoll står det at Newcastle må spille kampen såp lenge laget har 15 spillere tilgjengelig for spill, men at hvert tilfelle blir vurdert individuelt.

Fem spillere var utilgjengelig i 2-0 seieren mot Crystal Palace – Isaac Hayden,Jamaal Lascelles, Allan Saint-Maximin, Andy Carroll og Emil Krafth.

Om kampen blir flyttet, er det muligheter for at den blir spilt i midtuka mellom runde 11 og runde 12. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds