Crystal Palace v Wolverhampton

Crystal Palace har fått en ok start på sesongen. Syv poeng og en foreløpig 13 plass er ikke krise for Croydon-klubben, men det er heller ikke særlig bra. De kommer fra et fortjent 2-1 tap mot Bournemouth. Det var knyttet store forventinger til vårens formlag. Vi kan trygt si at de ikke har levd opp til forventingene.

Hovedproblemet  har vært den horrible hjemmeformen– null mål så langt. Mye henger sammen med Zaha sin noe sviktende form. Det er greit nok at han får med seg målpoeng, men spillemessig har han ikke vært særlig imponerende. Det har hemmet Palace kraftig, naturligvis. Litt av problemet til Palace er at de bare har ett offensivt våpen, Zaha. De andre spissene har rett og slett fungert svært dårlig.

Sofaeksperten i meg vrir seg i fysisk-og psykisk lidelse hver gang Benteke eller Ayew spiller. De er ikke gode nok!. Kan vel ikke være lenge til vi ser Ivan Drago sin bortkomne sønn, Sørloth, få tillit? Kan hende det nasjonalisten i meg som snakker, men han må være bedre på så mange måter.

Wolverhampton har virkelig fått sving på sakene. På tross av en noe skuffende start har de karret seg opp på en respektabel niende plass. Wolverhampton kommer fra en overbevisende 3-0 seier mot Southampton. Selv om ulvene kanskje fikk litt vel godt betalt ifølge Xg-statsa mine, så kan vi ikke gjøre annet enn å applaudere Nuno Santo sine gutter.

Nøkkelen til Wolverhampton sin suksess er det defensive. Tre runde feite smultringer på de fire siste lar seg absolutt høre. Mye av nøkkelen her er den tidligere midtbanespilleren, Coady, styrer forsvarslinja med jernhånd. Han har en uvurderlig evne til å slå passinger gjennom ledd. Vingbackene, Doherthy og Jonny Otto utfyller systemet til Santo perfekt. De traver opp og ned langs krittet som to 02-maskiner.

Det er ganske beskrivende at i det 87 min mot Southampton, slo Doherthy målgivende til Johnny. Hvilke andre nyopprykka lag har vingbacker som assisterer hverandre?! Vi skal heller ikke kimse av grunnspillet til Wolves, som blir styrt av kloke fotballhoder som Neves og Moutinho. Synes det var litt valkende i starten. Men det passingspillet har kommet seg etter som de har fått flere kamper under beltet.

Oddstips

Her skal vi rett og slett følge strømmen.

Vi kjører på med Wolverhampton +0 @ 1.99 5 enheter hos Pinnacle sports. Ifølge mine beregninger skal dette være fin verdi Wolverhampton skal være en motstander som ikke passer Palace særlig bra. Den gode defensive strukturen skal være ett vanskelig hinder å overkomme med enmanns-angrepet bestående av Zaha.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds