Crystal Palace vs Liverpool

Det ligger til rett for en av rundens mest underholdende kamper når Crystal Palace tar i mot Liverpool hjemme på Selhurst Park.


– Vi er gode nok til å skape trøbbel for alle lag i Premier League. Vi kommer på ingen måte til å legge oss bakpå for å prøve å dra i land ett poeng. Sa Roy Hodgson på pressekonferansen før kampen.

Crystal Palace viste angrepsvilje og kvalitet i åpningskampen mot Fulham. Viser de noe av det samme i dagens kamp kan vi få servert en skikkelig festkamp denne mandagskvelden.

Van Aanholt v Salah

crystal-palace-v-liverpool-london-united-kingdom-shutterstock-editorial-9485776jEn av de største “snakkisen” før dagens kamp er duellen mellom Patrick Van Aanholt og  Mohamed Salah.  PVA er kjent for sin ekstremt offensive innstilling på venstrebacken, og er et viktig angrepsvåpen for Crystal Palace. Spørsmålet blir om hjemmelaget kan tillate å etterlate seg så mye rom bakover mot kontringsterke liverpool. Forhåpentligvis får vi et scenario der begge lag prøver å utnytte det andres svakheter.

Liverpool er naturligvis favoritter, men Crystal Palace har nok av spillere som kan ryste gjestene. Den med aller størst x-faktor er Wilfred Zaha. Ivorianeren har fart og teknikk som kan bli en stor utfordring for både Alexander Arnold og liverpools stoppere. Langs venstrekanten får han trolig assistanse av nettopp Van Aanholt, som kan skape ubalanse i Liverpool-laget.

I midten spiller trolig ex-liverpool spiller, Christian Benteke. Benteke er en onstant trussel i lufta, men har de siste sesongene blitt kjent for å være litt for upresis foran mål (og fra ellevemeteren). Har Benteke dagen kan han bli ekkel å hanskes med, selv for Virgil Van Dijk.

 

Oddstipset

Liverpool har gjort det godt på Selhurst Park de siste fire sesongene. Sist Liverpool tapte borte mot Crystal Palace var helt tilbake i 2014, og siden den gang har de vunnet alle (4) kampene. 3 av kampene endte 2-1 i liverpools favør, imens den nest siste av de endte hele 2-4 (16/17).

Bare en av de siste 10 kampene mellom lagene ( i Premier League) har endt uten at begge lag har funnet veien til nettmaskene. Vi forventer mye av det samme i dagens kamp.

Begge lag er klart sterkest fremover i banen, men Liverpool skal på papiret bli et nummer for store for Crystal Palace.

Vi liker oddsen på at begge lag scorer og at Liverpool vinner. Coolbet tilbyr hele 2.85, noe som vi anser som svært spillbart. Råtips: 1-3

Oddstips – Liverpool + BTTS til 2.85
COOLBET

Om du vil gå for en sikrere variant i ren Lliverpool-seier, tilbyr Coolbet den beste oddsen på markedet. Du kan bruke Maxgevinst.com for å sammenligne oddsen til flere spillselskap.

Coolbet.jpg

Liverpool-Palace-1280x531.jpg
Kampen kan du se på TV2 Sport Premium eller 2sumo klokken 21:00 i kveld.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds