Liverpool lag FA cup

Cup-uke betyr ny rotasjon

Torsdag spiller Liverpool hjemme på Anfield mot Toulouse i gruppespillet i Europa League. Neste onsdag er det bortekamp mot Bournemouth på Vitality Stadium i fjerde runde i Carabao Cup (ligacupen).

Søndag er det Premier League-kamp hjemme mot Nottingham Forest.

Cupkamper, uansett om det er i Europa eller i England, betyr rotasjon på laget. Jürgen Klopp er ikke redd for å bruke troppen sin når det er cupkamper, mens han lar noenlunde de samme spillerne få sjansen når det spilles om viktige poeng i hjemlig liga.

Kampene mot Toulouse og Bournemouth er kamper som bør vinnes, uansett om det er snakk om det som kan se ut som et B-lag eller U-lag.

Cup-laget

keeperplassen vil Caoimhin Kelleher (bildet) igjen få sjansen i stedet for den faste og solide skuddstopperen, Alisson Becker.

Høyreback-plassen; Finner Jürgen Klopp ut at trent Alexander-Arnold skal få velfortjent hvile, så står Joe Gomez klar til å vikariere på høyrebacken.

Midtstopperplassen; Virgil van Dijk og Ibrahima Konaté kan nok i ro og mak konsentrere seg om Nottingham Forest, mens Jarell Quansah og Joël Matip kan få muligheten.

Venstreback; Andy Robertson er ute med skade de nærmeste ukene. Kostas Tsimikas er kommet inn og kan få en ny mulighet mot Toulouse og Bournemouth. Det kan også Luke Chambers.

Midtbanetrioen; Curtis Jones er for tiden inne i en tre timers karantene for rødt kort og har en ligakamp igjen å sone. Han spiller nok i begge cupkampene. Thiago Alcantara er ikke klar fra skade ennå. Ryan Gravenberch kan få muligheten til å spille seg i form. Muligheten kan Stefan Bajcetic få, men Wataru Endo og Harvey Elliott er nok de fremste kandidatene til en midtbaneplass.

Så var det angrepet; Cody Gakpo har vært ute med skade, men skal være spilleklar. Darwin Nunez er kommet inn i flere av ligakampene, men er nok sikker på startplass i cupkampene. Ben Doak spiller hvis han er klar fra sin skade. Hvis han ikke er det, så kan det være duket for Diogo Jota, Luis Diaz eller Mohamed Salah.

Fasit

Det blir uansett gode og slagkraftige lag som sendes ut på i Europa League og Carabao Cup. Så får vi se hvor mange bytter det blir i forhold til den faste elleveren fra ligakampene. Fasiten sitter Jürgen Klopp med og svar får vi en times tid før kampstart klokken 21 torsdag og onsdag kveld.

Liverpools norske supporterklubb sin eminente nettside er inne på det samme, men understreker samtidig at manager Klopp har det med å overraske og gi “vanlige” A-lagsspillere muligheten til å spille seg i form gjennom plass på cup-lagene.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds