Dag 3 av Romjulsball

Dag nummer tre av jule fotballen står for tur.

 

En målrik Boxing day som leverte hele 28 mål. Så underholdningen skulle det hvertfall ikke stå på. Gårdagen ble nok en stor skuffelse for alle med hjerte for United. En rett og slett hårreisende opptreden fra Ralf sine menn endte med et fattig poeng med hjem til Manchester og luken opp til toppen blir større og større. Men vi ska ikke se bakover, vi ska rette blikket fremover og se hva dagens meny har å by på. Desverre er det ikke et  fullpakket utvalg idag grunnet Covid. To kamper er så langt utsatt denne runden og vi krysser fingrene for at det kun blir med de to.

Vi starter i sør hvor Southampton får besøk av Antonio conte og spurs. Saints tok med seg en meget sterk tre poenger borte i London mot West ham for to dager siden, men får like tøff om ikke enda tøffere motstand idag. De har begynt å funnet scoringsformen i det siste, men hjelper ikke så mye når det renner inn bakover. Med 16 innsluppede på bare syv kamper så er ikke veien ned i bunnstriden lang. Ikke overaskende så tar vi et lodd på Tottenham her.

Tottenham scorer over 1.5 Mål @ 2.00

Heung Min son og Harry kane over 2.5 Skudd på mål @1.72 

Dag 3 av Romjulsball
Da son scorte fire på St´Marys for litt over et år siden

 

Vi beveger oss videre til rosinen i pølsen denne kvelden. Leicester får besøk av Liverpool som endelig skal i aksjon etter en ufrivillig pause på Boxing day. Leicester ga oss en fantastisk kamp på Etihad med hele 9 mål og nesten et comeback ut av intet. Blir det like målrikt idag, tja. Det er ikke så meget usansynlig, men ni mål tror jeg desverre ikke for servert. Liverpool står til 1.38 bare på å ta med seg alle tre poengene, litt lav odds. Men at de vinner her ikveld ja det føler jeg meg ganske sikker på. Men vi tar å krydrer den B-en med en liten oddsbygger.

Liverpool vinner og Liverpool flest hjørnespark @ 1.59

Liverpool over 1.5 Mål og Leicester under 1.5 @ 1.75

Skulle gjerne fått odds opp på at Kostas Tsimikas leverer en assist eller to ikveld. Robertson ute med karantene etter det Røde han fikk sist kamp i London. Men Unibet har desverre ikke odds på det (Enda).

 

All odds er hentet fra Unibet!

 

Lykke til om noen følger spilla. Så høres vi plutselig igjen snart:)

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds