Rundens oddstips – Premier League

Da sto plutselig sesongens siste runde for tur i England og for første gang på lang tid er det endelig litt drama både i bunn og topp. Hvem løfter trofeet om 5 timer, hvem får Champions League fotball neste år og hvem må ta til takke med de tunge torsdags kampene anna hver uke. Og ikke minst, tar Burnley eller Leeds den tunge tunge turen ned i divisjonen under neste sesong. En ting er sikkert, her er det bare å benke seg foran skjermen å nyte den avgjørende runden. Men ingen siste runde uten noen spill og dem har vi en god del av idag, inkludert en liten joker-kupong helt til slutt:)

Vi hopper rett i det og tar turen til Carrow Road hvor det allerede er klart at Norwich ikke klarte målsetningen for sesongen å holde seg og må igjen spille i en annen divisjon enn de gjorde året før, så får vi se hvor lang tid det tar før vi får se de gule kanarifuglene tilbake igjen i det gjeveste selskap.

På motsatt banehalvdel står derimot et Tottenham lag med alt å spille for og alt i sine egne hender. Sku de ikke klare å vinne idag og sikre top 4 så er jeg nok redd det ikke bare er Champions League de mister, da må de nok se seg etter en ny manager også. Med Son og Kane i storform for tiden så tror jeg ikke Spurs ska ha noe problem med å sikre seg den viktige fjerdeplassen.

Tottenham vinner begge omgangene @ 2.75

Tottenham scorer i begge omganger @1.89

Og helt til slutt tar vi et lite krydder spill.

Rundens oddstips - Premier League
Hvor mange kasser blir det på disse idag?

Heung Min Son Toppscorer @ 2.50 (Halv gevinst om salah ender opp med like mange)

Vi cruiser videre til London hvor Palace inviterer til storbesøk når United gjester Selhurst Park. Og sesongen til United kan ikke beskrives som noe annet enn en stor fiasko. Tok et steg frem ifjor, men endte opp med å ta to kanskje tre tilbake i år. Så blir det spennende å se hva Ten hag kan få til med denne gjengen neste år. Må han ta hensyn til Europa League eller Conference League. Tror Viera og gutta ska klare å bite greit fra seg her.

Crystal Palace/Uavgjort & Palace o0.5 mål

Vi kan ikke komme utenom en tur innom Merseyside hvor alle med hjertet for de røde sitter og holder pusten og håper på et mirakel idag. Og er det noen som har opplevd et mirakel før så er det Liverpool. Wolves har desverre havnet litt i ingemanns land og har desverre ikke mulighet til å få Europa spill neste sesong. Liverpool på sin side er det ikke så mye å si om, eneste som gjelder er tre poeng og håpe på et mirakel i Manchester.

Luis Diaz Mål @ 2.23

Liverpool Over 6.5 Skudd på mål @ 1.89

Så helt til slutt for å avlsutte sesongen så spiller vi en lite jojo kupong.

Over 1.5 Mål i alle kamper (10 Ling) @ 5.18

Sann det var det, lykke til med alle kamper idag og takk for en strålende sesong, så høres vi i igjen i august:)

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds