Dagens Oddstips

 

Her er tipsene til dagens Premier League-kamper. Husk alltid å spille der du får best odds, da får du mest igjen for pengene!

Burnley v Norwich

En kamp mellom to lag som begge er kandidater til å rykke ned denne sesongen, men mest trolig ender begge opp med spill i Premier League 2020/2021-sesongen også.

Burnley har ikke vunnet siden serieåpningen hjemme mot Southampton, mens Norwich kommer rett fra en vanvittig sterk hjemmeseier mot selveste Manchester City.

Vi tror dette blir en åpen kamp, men er usikker på hvor mange mål vi kan forventer. Tradisjonelt sett er Burnley gjerrige, men har ikke holdt nullen siden kampen mot Southampton. På motsatt banehalvdel venter et lag som har vist at de kan score mot de aller fleste. Spørsmålet er om Pukki & co får like mye rom i dag.
Vårt tips er at kampen ender med 3 mål eller mindre.

Under 3.0 mål (Pengene tilbake ved 3 mål)
Odds – 1.70
Bookie – CoolBet


Manchester City v Watford

Etter sjokktapet mot Norwich forrige helg, kan ikke Manchester City gi fra seg poeng i denne kampen. Sannsynligvis får vi se et Manchester City-lag på høygir, og vi tror de kommer til å flå dette Watford-laget hjemme på Etihad.

Spørsmålet i denne kampen er ikke om Manchester City vinner, men hvor mye de kommer til å vinne. Bernardo Silva, David SIlva og Aguero fikk få eller ingen minutter på onsdag, og kommer trolig inn i laget med friske bein.

Oddstipset til denne kampen er Manchester City – 3.0

Manchester City -3.0 (Pengene tilbake om Man City vinner med 3)
Odds – 2.30
Bookie – CooolBet

Dagens Dobbel

Dagens dobbel finner vi i de to resterende kampene. Vi tror Everton hjemme skal ha gode muligheter til å ta alle tre poengene mot nyopprykkede Sheffield United, og at kampen mellom Newcastle og Brighton ikke blir så målfattig som markedet tror.

Dobbelen:
– Everton vinner mot Sheffield United
– Over 1.5 mål i NEW v BRI

Odds – 2.59
Bookie – Coolbet

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds