Dagens Oddstips

Hele 6 kamper spilles klokken 16:00 i dag. Noen timer senere, nærmere bestemt klokken 18:30, er det duket for storoppgjør når Tottenham tar i mot Chelsea på Wembley Stadium.

De største favorittene på oddsen i dag er Manchester City, Everton og Manchester United. De to siste spiller hjemme mot Cardiff og Crystal Palace, imens Manchester City gjester London Stadium og West Ham.

De lyseblå står i skrivende stund til fattige 1.27, men vi har likevel tenkt å prøve en variant på Guradiola sine menn.

Manchester City vinner + holder nullen | 2.20

På bortebane denne sesongen har Manchester City bare sluppet inn to mål. Ett av de kom i bortekampen mot Hoffenheim i Champions League, det andre i 1-1 kampen mot Wolverhampton i August. 5 av sesongens 12 kamper har endt med seier og smultring til de lysblå. Vi tror det er gode sjanser for at det skjer for sjette gang i dag.

Spillet finner du hos COOLBET 

Dagens Dobbel

Leicester DNB + Liverpool | 3.04

Dagens dobbel gir drøye tre ganger pengene tilbake om Leicester og Liverpool løser oppgaven i ettermiddag.
Leicester spiller borte mot Brighton og vi forventer at det blir en jevn batalje mellom to jevngode lag. Vi har en liten knapp på gjestene, men velger en sikrere variant enn ren borteseier.
Liverpool spiller borte mot sesongens store overraskelse, Watford. Selv om Watford har åpnet sesongen strålende, er dette Liverpool-laget klare favoritter til å få med seg tre poeng fra denne kampen. Liverpool står uten tap denne sesongen, og har bare avgitt poeng mot tre av topplagene i ligaen (Man City, Chelsea og Arsenal).

 

COOLBET PL

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds