Pogba forlater Man Utd

Dagens Overgangsrykter

 

Ingen Pogba til Juventus

Juventus er ikke lenger med i kampen om Manchester United-stjerne Paul Pogba. Det melder Daily Mail, og begrunner det med at hans agent Mino Raiola fortsatt ikke får lov til å overse overganger i Italia. Eneste måte Pogba kan gå til Juventus på, er i så måte å skille lag med den omstridte agenten, men det skjer trolig ikke.

Dermed gjenstår to muligheter for den franske stjernen. 1. Bli værende i Manchester United eller 2. Real Madrid. Ifølge spanske medier skal giganten gå all in for Pogba, men i første runde fått til svar at han ikke er til salgs.

methode_times_prod_web_bin_4494da14-7be0-11e9-9cce-178843284a7a
Blir han værende på Old Trafford?

Ifølge ESPN skal Manchester United ha avslått muligheten til å prate med Real Madrid om muligheten til å signere Gareth Bale.

Milan ønsker seg Liverpool-stopper Dejan Lovren, ifølge Sky Sports Italia. Kroaten, som vant VM-sølv sist sommer, har havnet bak Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip i Liverpool-køen denne sesongen.

Tottenham er samtaler med Lyon om den ettertraktede midtbanespilleren Tanguy Ndombélé, mener The Guardian å vite. Spurs skal ikke ha lagt inn noe offisielt bud på 22-åringen, men mener Lyon-talentet er verdt rundt 50 millioner euro. Lyon har imidlertid en helt annen prislapp på spilleren; 75 mill. Og Spurs er ikke alene om å være interessert i Ndombélé. JuventusReal Madrid og Manchester City befinner seg også i køen.

Enorm aktivitet i Madrid

Real Madrid fortsetter sommerens kjøpefest. Nå er venstrebacken Ferlend Mendy klar for klubben. Han kommer fra Lyon og har tegnet en kontrakt frem til sommeren 2025. Klubben bekrefter dette. Mendy er 24 år gammel og har tre landskamper. Prisen skal være 470 millioner kroner, ifølge Lyon.

eden-hazard-real-madrid-composite_1tco2k1nd59yl18nguc6e09r0l
HAZARD: en av flere Real-signeringer i sommer

Tidligere denne sommeren har Real Madrid hentet Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao og Rodrygo Goes.

10 SPILLERE SOM KAN FORLATE MADRID

Real Madrid har rukket å kjøpe Eden HazardLuka Jovic og Ferland Mendy i tillegg til allerede å ha sikret seg Eder Militao og Rodrygo Goes til neste sesong. Og vi har ikke engang kommet til juli. Per dags dato er det imidlertid ikke mange som har forsvunnet ut døren, men det er pent nødt til å skje innen sesongstart. Spanske AS har listet opp 10 spillere som kan være ferdige i klubben for denne gang:

Mateo KovacicJames RodriguezBorja MayoralDani CeballosMartin ØdegaardRaul de TomasLucas VazquezGareth BaleIsco og Marco Asensio.

AS presiserer at det slettes ikke er sikkert alle 10 forlater klubben, men mener at fire stykker i hvert fall skal ut. I Ødegaards tilfelle lister de ham opp sammen med Raul de Tomas som en spiller som ikke er forventet å få særlig med minutter under trener Zinedine Zidane.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds